beyler selamlar arkadaş ta adsense baglamıs galıba Pin GELMİŞ fransadan..
ne yapması gerekiyor acaba
ne yapması gerekiyor acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok gelmedi daha, bekliyoruz ailecek adıyamana pinin gelmesini![]()
Adıyaman geldimi hocam![]()
Hocam valla PTT ye gittim sordum dediler gelmedi henüz gelir 1 hfta sonra bence![]()
Valla hocam 1 hafta ise yandıkHaftaya resmi tatil. Benim tahminim bu hafta içerisinde gelir sanırım
pin geldi banka bağlamak kaldı önceden en paraya bağlı bir adsense vardı ban yedi. yine enparadan Birikim hesabı açıp onun ibanını versem sıkıntı olur mu arkadaşlar ?
pin geldi banka bağlamak kaldı önceden en paraya bağlı bir adsense vardı ban yedi. yine enparadan Birikim hesabı açıp onun ibanını versem sıkıntı olur mu arkadaşlar ?
yeni bir birikim hesabı aç hocam yeni Iban sorun olmuyor.
ikisinide yaparsan olur
oluyor hocam kaç tane açabilirsen o kadar hesaptan ödeme alırsın
Nasıl yani hocam ? 1 yıl önce patlayan adsense enparaya direk bağlıydı şimdi birikim hesabı açıp o ibanla bağlamayı düşünüyorum.
Ben daha geçen ay ziraat, enpara, yapıkredi ana hesap ibanlarım vardı önceden adsenseye girip ban yemişti yine girdim aldım ödemeleride . Risk tabiki de yapacak birşey yok korkanın çocuğu olmazmış![]()
Hocam korkmayalımda para sonuçta patlamasını da kimse istemez .d.d.d kısaca bağla sıkıntı olmaz diyorsun sende![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.