12 agustos pinleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende sizdennim :D
açıklamalar şu yonde...
12 ağustosta mektup hazırlanıyor, yola çıkması maksimum +5 yapıyor yanı en kötüsü ,
17/08/2013 de pin, ilk mektup yola çıkıyor...

dağa önceki izlenimlerim vede düşüncelerime göre.. çinden en hızlı postamı 7 yurtdışı + 4 iç ptt kargo 11 gunde aldım.. en uzun postamıda 50 gunde aldım.. bunlar normal takipli kargo idi yurtdışından ... singapur kore çin vb..

şimdi tahmınıme göre, mektupların gelme yontemi önemli... uçak, kara yolu, deniz yolu gibi alternatifler var, ama google gunları hangı yontemler Türkiyeye gönderiyor bilemiyorum... malum kaybolma durumuda var, (eskisi kadar olmasada var, kmektubun takip nosu olmamasıda kotu, mektup nerede? nerede takıldo göremiyoruz )

uzun lafın kısası, tatil vb.. yok bayram seyran 3-4 haftada ortalama sure ile gelir, BENIMDE İLK PİN BEKLENTİM... GEÇMİŞ KARGO TECRUBELERIM İŞTE YAZDIKLARIMDA... SAYGILARIMLA

ayın 15 ine kadar gelse bari :)

düz posta oldugu için kısmet diyoruz... umarız diyoruz... :) malum gumruk geçen kargolar bazen 3 gunde eve teslim oluyor, ama bazen gumrukden ara şubeye, yan şubeye derken, 8 gunu bulanda oluyor, birde dağıtım kanalınız sağlam ise hemen teslim eder, yoksa ptt dağıtım kanalında da bazen 3-5 gun bekledığı oluyor..

yani kimse net bişe diyemez...
( orada burada kaybolma olaylarını soylemıyorum bile : )

yani ortalama süresi yukarıdad ayazmıştım. ona göre hesapla genel teslimat süresi google dada dediği gibi 2 yada 4 hafta ... ortalaması... umarız kaybolmaz, bir yere atılmaz, orda burda unutulmaz, yıpranıp, çöpe atılmaz :D .. gelsinde nasıl gelirse gelsin yani dostum...

daha 12 temmuz pini gelmedi :(
Ayrıca böyle bir konu zaten var biraz araştırırsanız iyi olur.

konuyu görmemiştim kusura bakmayın. Konu silinebilir öbür konudan devam edebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri