12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
3.Adsense'imde pin yola çıktı her ay bi adsense pinlemeyi düşünüyorum.
12 Aralık itibari ile pini yola çıkanlar bu konuda buluşalım.
Henüz pin alan yoktur sanırım,1-2 hafta sonra gelir inşallah.
Bol kazançlar!

aynen canla başla bekliyorum bu ay pinimi inşallah gelirde ödemeyi alırız :)

Benim ilk pinim olucak bu 270 TL kesinlesmis ilkin heyecani baska oluyor :D Ocagin kacinda pinler ulasir İstanbulda bulunuyorum.

Bende bekliyorum. Her ay bir adsense pinlemek benimde aklıma yattı. Hep farklı isimle mi açıyorsunuz hesapları ? Banka hesaplarını nasıl ayarlıyorsunuz hepsi sizin adınıza mı yoksa hesaptaki kişinin adına mı ?

Bende bekliyorum. Her ay bir adsense pinlemek benimde aklıma yattı. Hep farklı isimle mi açıyorsunuz hesapları ? Banka hesaplarını nasıl ayarlıyorsunuz hepsi sizin adınıza mı yoksa hesaptaki kişinin adına mı ?

Hepsi benim adıma,banka bi ton var zaten,adres farklı.

Hepsi benim adıma,banka bi ton var zaten,adres farklı.
Aynı ip adresindne giriyor musun hocam ? IP sorununu nasıl aşıyorsun ?
Yada bu adsenselere bağlı kanallara aynı ip adresinden giriyor musun ? Sıkıntı olmuyorsa bende hesap açıp pin eşiğine yetişireyim 1-2 tane adsense hesabını yılbaşına.

Merhaba arkadaşlar,
Bol kazançlar!

bende acacam 2 adsense usta yardim etsene :D
birde kazanclarim cok düsük günde 1 tl zar zor topluyorum her adsensede yardim edermisin bana skype versem

Aynı ip adresindne giriyor musun hocam ? IP sorununu nasıl aşıyorsun ?
Yada bu adsenselere bağlı kanallara aynı ip adresinden giriyor musun ? Sıkıntı olmuyorsa bende hesap açıp pin eşiğine yetişireyim 1-2 tane adsense hesabını yılbaşına.
8 tane adsense'ine ayı ip'den giren arkadaslarım var ama ben 2 adsense'ime kendi ip'm den giriyorum,birine VIN dan giriyorum 1 tane daha açarsam telefondan girerim :)

adresler nasıl farklı oluyor hocam başkasının adresini verip ordanmı alıyorsun tam anlamadım:S yada 3 4 tane evinmi var:D

Akraba eş dost yurtta kalıyorsa yurttaki bütün odalara yollayabilir :D
Posta kutusu açabilir. Mahalle kahvesine yollatabilir. Apartmanda olmayan bir katı yazabilir kapıdan atıp gider postacı zaten.

adresler nasıl farklı oluyor hocam başkasının adresini verip ordanmı alıyorsun tam anlamadım:S yada 3 4 tane evinmi var:D

Birini arkadaşın evini verdim,diğerini istanbuldaki evim,diğeri eskişehirde bizim apartın adresi,bi tane daha açarsam yine eskişehirde tonlarca ev var onlardan birini veririm :)

---------- Mesaj saat 05:20:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:02:03 civarında gönderildi. ----------

hahahahha ama sen bir youtube baronusun yakinda puro icerek resim paylasmani bekliyorum bacak bacak üstüne atipda

Peşin satan,veresiye satan kısmındaki peşin satan mı olucam şimdi :)

Birini arkadaşın evini verdim,diğerini istanbuldaki evim,diğeri eskişehirde bizim apartın adresi,bi tane daha açarsam yine eskişehirde tonlarca ev var onlardan birini veririm :)

---------- Mesaj saat 05:20:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:02:03 civarında gönderildi. ----------

Peşin satan,veresiye satan kısmındaki peşin satan mı olucam şimdi :)

hahahah aynen öyle :)

12 aralıkta yola çıkan pinlerden alan oldumu hiç.

Merhaba arkadaşlar,
Bol kazançlar!

Her ay bir pin göndermek mantıklı aslında
ama
aynı adrese başka birinin ismini girseniz sorun cıkmazmı

yada yöntem nedir ?

Başka birinin ismini yazsanız postayı siz alabilecekmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri