12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Evet beyler...
---
12/ kasim pinim hala gelmedi.... 3 mektubude bugun istedim bekliyorum...
---
12/ aralik pinide bekliyorum :d ne olur ne olmaz... Aile bireylerine aldim bir tane adsense...
--
ama diğer kisimda kesinleşen bakiyeleride bekliyor olucam :d 4 haneli rakamda bekliyorum...

arkadaşlar ben cuma günü pin istedim bana ne zaman gelir ?

12 Aralık pini eline ulaşan varmı

millet christmas tatilinde posta,mosta gelmez daha hatta normalinden bir hafta geç gelebilir...

2 ay önce bugün 12:00 - 14:00 arası almıştım ilk pinimi, ikinci pini istemiştim ve bugün geldi mi diye sormaya gittim 13:00 - 14:00 gibi.

16:30 - 17:00 arası gelmemi istediler gittim baktım yok falan. Önemli miydi diye sordular, bende evet biraz önemliydi dedim. Sonra ismimi, telefonumu falan aldılar. Yurtdışından üzerinde Google yazan zarf falan gelince beni arayacaklar şuan çok rahatım Perşembe günü tekrar gelecek bakalım zarflar inşallah o gün telefonum yabancı bir numara tarafından aranır, amin :)

2 ay önce bugün 12:00 - 14:00 arası almıştım ilk pinimi, ikinci pini istemiştim ve bugün geldi mi diye sormaya gittim 13:00 - 14:00 gibi.

16:30 - 17:00 arası gelmemi istediler gittim baktım yok falan. Önemli miydi diye sordular, bende evet biraz önemliydi dedim. Sonra ismimi, telefonumu falan aldılar. Yurtdışından üzerinde Google yazan zarf falan gelince beni arayacaklar şuan çok rahatım Perşembe günü tekrar gelecek bakalım zarflar inşallah o gün telefonum yabancı bir numara tarafından aranır, amin :)

Hocam 2.pini 12 Aralıktamı istediniz?Birşey sormak istiyorum 12 Aralık pinleri ocağın kaçı gibi gelir?Birde zarfın gelmeme elimize ulaşamama gibi bir durumu söz konusumu.PTTyemi gitmemiz lazım.

Teşekkürler...

Hocam 2.pini 12 Aralıktamı istediniz?Birşey sormak istiyorum 12 Aralık pinleri ocağın kaçı gibi gelir?Birde zarfın gelmeme elimize ulaşamama gibi bir durumu söz konusumu.PTTyemi gitmemiz lazım.

Teşekkürler...

12 Aralık'ta istedim. Artık şansınıza bağlı gelmeme gibi bir durumda 2. Pini isteyeceksiniz, o da olmazsa kimliğinizin fotokopisiyle 2-3 saate onay yapıyorlar max.

Hocam valla takip edeceksiniz bazı çalışanlar atıp gidiyor çok dikkat etmiyor kapının önünü sağını solunu yan apartmanları bile şahsen kontrol ediyorum ben :D

12 Aralık'ta istedim. Artık şansınıza bağlı gelmeme gibi bir durumda 2. Pini isteyeceksiniz, o da olmazsa kimliğinizin fotokopisiyle 2-3 saate onay yapıyorlar max.

Hocam valla takip edeceksiniz bazı çalışanlar atıp gidiyor çok dikkat etmiyor kapının önünü sağını solunu yan apartmanları bile şahsen kontrol ediyorum ben :D

Aha yandık o zaman işimiz postacıya kaldıysa :eek: Vallaha o postacı getirmesin 2.cisini getirirken apartmanın önünde bekler dalarım :D

hocam kesinleşen kazançdan sonra PİN için form falan gönderiyormuyuz yoksa sistem kendimi otomotik gönderiyor.

hocam kesinleşen kazançdan sonra PİN için form falan gönderiyormuyuz yoksa sistem kendimi otomotik gönderiyor.

20 tl kesinleşen kazancın olduğu zaman ilk pin otomatik yola çıkıyor 3-5 günde(genellikle ayın 15-16'sı gibi). Eğer birincisi gelmezse kendin tekrar 2.yi istiyorsun.

Aha yandık o zaman işimiz postacıya kaldıysa :eek: Vallaha o postacı getirmesin 2.cisini getirirken apartmanın önünde bekler dalarım :D

Keşke gelirken 'bak postacı geliyor selam veriyor' şarkısını sesli olarak çalsalar geldiğini anlar kapının önüne çıkarız :rolleyes:

Ben de bekliyorum hayırlısı tahminimce 7 Ocak a kadar gelir

PTTnin sitesinde tahmini varış süresi 10-14 gün diyor.Uçaklamı geliyor acaba?Birde şimdi benim ne yapmam lazım ben adresi adsense tam girdim ama İl-İle ilçeyi girdim sisteme Semti girmedim sorun olurmu?Birde pttnin hangi şubesini aramam lazım zarfım varmı diye?
PTT | Gönderi Teslim Süresi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri