12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Yaklaşık 20 dakika önce pin geldi arkadaşlar Mekan Adana! (ilçesi) Pin gelmeyen arkadaşlara sabır diliyorum.Pini 20 Ocakta girdim mecburen aceba Aralık kazancı yatar mı bunu da öğrenmiş olacağız önümüzdeki günlerde.

yarın bir daha postaneye gideceğim.kanki olduk sayılır postacılarla :)

Yaklaşık 20 dakika önce pin geldi arkadaşlar Mekan Adana! (ilçesi) Pin gelmeyen arkadaşlara sabır diliyorum.Pini 20 Ocakta girdim mecburen aceba Aralık kazancı yatar mı bunu da öğrenmiş olacağız önümüzdeki günlerde.
bende 16 sında girdim aynen öğrenmiş olacağız yatar mı yatmaz mı (izmir)

bende 16 sında girdim aynen öğrenmiş olacağız yatar mı yatmaz mı (izmir)

Hocam,geçenlerde formdaki birini gördüm geçen ay 19 unda girmiş ve parasını 26 sında çekmiş. %99 alırsın sen paranı. Ben alabilir miyim o şüpheli gözüküyor. Ödemeler 22 si ile 30 u arasında yapılıyor çünkü.:rolleyes:

benim şimdi 10 lirayı geçti otomatik pin gönderiliyor mu arkadaşlar bi başvuru yapmama gerek varmı

yok hocam gelmemiş mesaj dün 10 lirayı geçti

Hocam,sistem şöyle işliyor. 10 Dolarla TL karıştırılmasın lütfen.
Şu an ocak ayındayız ocak ayı kazancın ne kadarsa bir sonraki ay olan şubat ayının 12 ile 15 i arasında ocak ayı kazancın kesinleşir.
Kesinleşen bu miktar eğer 20 TL yi geçiyorsa ya da 20 TL ise en az sana google bir pin oluşturur ve adresine yollar. Bu pinin gelmesi 4-6 Hafta alabilir.

Özetle sana önerim ocak ayı bitmeden kazancını 30-40 liraya getir. Sakın kendin tıklama. neden 30-40 lira çünkü kazancın üzerinden google belli bir kesinti yapıyor. Eğer 12 Şubatta Ocak ayı kesinleşen kazancın 20 TL altındaysa sana pini
alabilmen için uzuuuun süre beklemen gerekecek!

kesınleşmeye girebiliyor umudu kesmeyin beyler... google hesaplamadna önce pin girdiğinizde %90 ödemeye alıyor... ama siz beklerken %10 luk kısma kurun kendınızı beklemek zor olur uzun sürer.. bende beklıyorum 12 araalık pınını 4 haftadan önce çok zor gelıyor :D Türkiye ye yani...

10 tl yi geçtiğini nerden anlıyoruz analisten mi baktınız ?
adsenseden performans raporları

---------- Mesaj saat 15:01:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:00 civarında gönderildi. ----------

12 aralıkta yola çıktı 12 ocak geldi geçti nerdeyse şubat gelecek hala gelmedi...

Kasım Pin'i Bursa'ya tam 1 ayda geldi arkadaşlar.

Aralıkta'da 2 Pin daha bekliyorum sağ salim gelirler inş

ödeme tarihi geldi,pin hala ortalarda yok.
postaneye gitmekten de sıkıntı geldi...
yolda bir yerlerde hiç oldu zarf belli..

pini 16 sında girdim ve bugun yani 22sinde para mı aldım darısı alamayanların başına.

ödeme tarihi geldi,pin hala ortalarda yok.
postaneye gitmekten de sıkıntı geldi...
yolda bir yerlerde hiç oldu zarf belli..

Aynı İlçede Farklı mahallelerde iki arkadaş Pin bekliyorduk. Benim pin 20 Ocakta geldi ve girdim bu gün param yattı. dün 21 ocakta postaneye gittik kapanış saatinde. O mahallenin dağıtıcısını yakaladık. Dedik bize bir posta gelecekti. Baktık tek tek yok! Anlamıyorum nasıl olur da aynı zamanda yolsa çıkan pin aynı yere biri gelir biri gelmez! Bu günde yok.. Bu arada Çorumdan başka bir arkadaşın pin i de gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri