12 Aralık Pinleri

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Aynı İlçede Farklı mahallelerde iki arkadaş Pin bekliyorduk. Benim pin 20 Ocakta geldi ve girdim bu gün param yattı. dün 21 ocakta postaneye gittik kapanış saatinde. O mahallenin dağıtıcısını yakaladık. Dedik bize bir posta gelecekti. Baktık tek tek yok! Anlamıyorum nasıl olur da aynı zamanda yolsa çıkan pin aynı yere biri gelir biri gelmez! Bu günde yok.. Bu arada Çorumdan başka bir arkadaşın pin i de gelmedi.

Tum cumleyi kirmizi yazmak yasak diye biliyorum. Bilgilerinize

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende 12 aralık pın bekliyorum ama halan daha bışey gelmedı.

merhaba zaten hesabınızda pın gırılmedıgınde uste kırmızı şekılde uyarı verır,kesınleşmış kazançalara tıklasanız soldan hesap ayarlarında gırsenız her şeılde pın gırış yerı karşınıze çıkar.

hocam bir bende yok heralde şu pin koca sitede...

hocam bir bende yok heralde şu pin koca sitede...

Yalnız değilsin. Kendi adıma konuşmuyorum çünkü benim pinim geldi ama aynı ilçede olan arkadaşın pini yok. İkimizin pin de 12 aralıkta gönderildi oysaki. Ayrıca Çorumdan pin bekleyen bir arkadaşım daha var onun pin de yok. Postanede dahi yok. Bilgisayar kayıtlarına boşa bakmasınlar çünkü barkod olmadığından bilgisayar kaydı çıkmaz.

Yalnız değilsin. Kendi adıma konuşmuyorum çünkü benim pinim geldi ama aynı ilçede olan arkadaşın pini yok. İkimizin pin de 12 aralıkta gönderildi oysaki. Ayrıca Çorumdan pin bekleyen bir arkadaşım daha var onun pin de yok. Postanede dahi yok. Bilgisayar kayıtlarına boşa bakmasınlar çünkü barkod olmadığından bilgisayar kaydı çıkmaz.

hocam özgün çalışıyorum 3-4 aydır daha 1 $ kazanamadım 55 cent ti en son
kaç olmalı pin için ? 100$ ?:confused:

hocam özgün çalışıyorum 3-4 aydır daha 1 $ kazanamadım 55 cent ti en son
kaç olmalı pin için ? 100$ ?:confused:

Nasıl yani :eek: 3-4 aydır. Cidden bi yerde bi yanlışlık yapıyorsun bence. İzlemiyorlar tıklamıyorlar yani. Pin gönderilebilmesi için kesinleşmiş kazancın 10 Dolar eğer TL hesabıysa 20 TL olması gerekiyor. Özgün çalışman çok güzel ama gerçekten 3-4 ayda 1 dolar bile olması bir yerlerde çok büyük yanlış olduğunun göstergeesi..

Nasıl yani :eek: 3-4 aydır. Cidden bi yerde bi yanlışlık yapıyorsun bence. İzlemiyorlar tıklamıyorlar yani. Pin gönderilebilmesi için kesinleşmiş kazancın 10 Dolar eğer TL hesabıysa 20 TL olması gerekiyor. Özgün çalışman çok güzel ama gerçekten 3-4 ayda 1 dolar bile olması bir yerlerde çok büyük yanlış olduğunun göstergeesi..

bilmiyorum canım sıkıldıkça 1 video yapıyorum
ya biyerden bulup editliyorum yada kendim oyun videosu yada kendim çekip uploadlıyorum
kanalın herşeyi var ve orjinal ancak 44 izlenmede 1 tıklama var allaha şükür...
:(

bilmiyorum canım sıkıldıkça 1 video yapıyorum
ya biyerden bulup editliyorum yada kendim oyun videosu yada kendim çekip uploadlıyorum
kanalın herşeyi var ve orjinal ancak 44 izlenmede 1 tıklama var allaha şükür...
:(

Tıklama oranına takılma o normal çünkü 100 izleyiciden 1-2 kişi tıklaması normal. Özgün çalışmak zaman isteyen bir durum. Çok izletmelisin ki çok tık alasın. forumda muslera06 konu paylaşımlarını okumanı tavsiye ederim.

Çorumdaki arkadaşa 12 aralık Pini bu gün ulaşmış. 24 Ocak ta bile gelebiliyor demek ki. Gelmeyen tek arkadaşım kaldı. inş o da gelir.

yarın son kere gideceğim postaneye.onlarda ayda bir uğruyor diye biz gidiyoruz.adamlar da haklı 1 aydır postanede bizim mahalleye 1-2 tane ancak zarf birikmiş...adamlar sadece fatura bırakmaya uğrar oldu..

Benim şimdi 20 tl olucak yola çıkarmı ne zaman gelir ?

sabah kimliğimi tc kimlik noyu silip, gönderdim, 5 dk.' da onaylandı, gelmeyenler hemen başvursun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri