12 Ekim pinleri

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bende İzmir deyim ve 13 Ekim Pin inden ses seda yok. Normalde USA den yada Avrupanın herhangi bir yerinden yola çıkan bir paket zarf vs 15 - 30 gün aralığında ulaşıyor ama her ne hikmetse bu Google zarflarından hiç bir iz yok.

Benimde normalde 2 haftada gelirdi,son pin ne hikmetse gelmek bilmedi bugün postaneye gidip soracağım.

Ben az once gidip sordum yurtdisi tum postalari dagittik dedi kontrolde etti gelen zarf yok

Nerdeyse kasım pinleri yola çıkıcak, İstanbuldayım 12Ekim pini daha bugün geldi.

normalde ilk bana gelirdi. 28 in de gelirdi fix. ayın 10 u oldu gelen giden yok.

samsun geldi 3 tane bekliyordum 3 üd e geldi 2si banlandı gerçi :D

tüm Türkiye aldı kırklareline gelmedi bıktım pttye gitmekden başka bi yol bulması lazım googlenin bu işe

İçimizden biri tanıdık olduğu bir ptt elemanı ile anlaşsın. Bizde o ptt'nin bulunduğu mahallede ki binalara gönderelim pinleri. Zarf başı ben 20-40 tl vermeye razıyım. İsmi parayı verelim. Zarf gelince pini mesaj atsın.

İçimizden biri tanıdık olduğu bir ptt elemanı ile anlaşsın. Bizde o ptt'nin bulunduğu mahallede ki binalara gönderelim pinleri. Zarf başı ben 20-40 tl vermeye razıyım. İsmi parayı verelim. Zarf gelince pini mesaj atsın.

bende şu an bekliyorum 1 tane dediğiniz gibi bişey yapılabilirse ptt de tanıdık var

bende şu an bekliyorum 1 tane dediğiniz gibi bişey yapılabilirse ptt de tanıdık var

Birisi bir sistem oluşturup tanıtımını yapsın. Burada bir ton insan var başvuracak. En başta ben.

Zaten google kayıtsız gönderiyor zarfları. Bir sorunda olmaz. Millet kuyruğa girer.

Edit: Hatta bir kişide yapmak zorunda değil. Farklı farklı şubelerde daha güzel olur. Bilmiyorum tartışılsın riskleri, avantaj ve dezavantajları. Ytpara olarak bu duruma bir el atalım artık :)

Birisi bir sistem oluşturup tanıtımını yapsın. Burada bir ton insan var başvuracak. En başta ben.

Zaten google kayıtsız gönderiyor zarfları. Bir sorunda olmaz. Millet kuyruğa girer.

Edit: Hatta bir kişide yapmak zorunda değil. Farklı farklı şubelerde daha güzel olur. Bilmiyorum tartışılsın riskleri, avantaj ve dezavantajları. Ytpara olarak bu duruma bir el atalım artık :)

iyide hocam milletin adresine zarf istemek normal bişeymi yani kayıtsız derken google kaydetmese bile ptt kaydeder her türlü yanlışmıyım ?

iyide hocam milletin adresine zarf istemek normal bişeymi yani kayıtsız derken google kaydetmese bile ptt kaydeder her türlü yanlışmıyım ?

O kadar detayını bilemem. Zarfların kayıtsız geldiğini biliyorum sadece. Adresi sallasakta olur gerçek adres vermemize gerek yok. Bina ismini falan uydururuz. Dediğim gibi bir sistem oluştursun birisi, tartışılsın, mümkünse uygulansın.

O kadar detayını bilemem. Zarfların kayıtsız geldiğini biliyorum sadece. Adresi sallasakta olur gerçek adres vermemize gerek yok. Bina ismini falan uydururuz. Dediğim gibi bir sistem oluştursun birisi, tartışılsın, mümkünse uygulansın.

elimi taşın altına koyup ptt deki tanıdıkla bi konuşayım ben en iyisi fikir için teşekürler hocam

aslında mantıklı geldi bana. Ben zonguldakta oturuyorum ve pinler 12-30 gün arasında elime ulaşıyor.Dediğin gibi bi sistem yapıp 30tl den satsam gelen parayı postaciya versem hem onlar için bi nevi ek gelir olur hemde herkesin işi görülür bi düşüneyim bunu:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri