12 Eylül pinleri

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Bugün kardeşimi postaneye yolladım sorsun vs. diye. Takip numarası istemişler. Herhangi bir takip numarası da yok sanırım? :)

2 farklı adres, 2 farklı adsense bugün itibari ile pinleri elime ulaştı.

merhaba arkadaşlar 12 eylülde gönderilen pin gelmedi hala gelmeyen var mı aranız da ?

Apartmanda mı oturuyorsun? Keza bazı postacılar kapıya teslim ya da kapı numarasına ait posta kutusu yerine apartman genel posta kutusuna bırakıyor zarfları. Şahsen bende böyle 1-2 gün göremedim.

Apartmanda mı oturuyorsun? Keza bazı postacılar kapıya teslim ya da kapı numarasına ait posta kutusu yerine apartman genel posta kutusuna bırakıyor zarfları. Şahsen bende böyle 1-2 gün göremedim.

evet sitedeyim fakat adres olarak sitenin marketinin adresini verdim, market de gece 4 de kapanıp sabah 6 da açılıyor. yani postacı gelmiş olsa pinin dışarıya kaçma şansı yok :) büyük ihtimal gelmedi

evet sitedeyim fakat adres olarak sitenin marketinin adresini verdim, market de gece 4 de kapanıp sabah 6 da açılıyor. yani postacı gelmiş olsa pinin dışarıya kaçma şansı yok :) büyük ihtimal gelmedi

Ufak bi ihtimal de olsa, marketin bağlı bulunduğu apartmanın genel posta kutusuna bakmanızı öneririm. Postacıların kafasına yetişmek zor. :)

3 gün önce benimde pinim elime ulaştı arkadaşlar konuyu up görünce bilgilendirmek istedim izmir/karşıyaka

tamanes

arkadaslar agustos pını gırıpte odemesı işleme gırmeyen varmı.

Hala benim gibi Antalya'dan pin bekleyen varmı ? Ayın 15 de gelse o gün girsek ödeme işleme girermi?

Son düzenleme:
Hocam bende Muratpaşa'dayım ama hala bana da gelmedi.

Postada takılmış olabilir diye düşünüyorum ya da postacı henüz uğramadı diye teselli veriyorum kendime. Bende Muratpaşa'dayım ama gelen giden henüz yok.

Bugün geldi hocam sizinki de yarın gelir sanırım.

Hocam bende Muratpaşa'dayım ama hala bana da gelmedi.

Postada takılmış olabilir diye düşünüyorum ya da postacı henüz uğramadı diye teselli veriyorum kendime. Bende Muratpaşa'dayım ama gelen giden henüz yok.

Benim pin dün gelmişti foruma girmedigim için bugün yazıyorum umarım gelir sizlerinkide

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri