12 günlük çalışma. Niche çalışmasıda yaptım.

Ender

Kayıtlı Üye
Mrb Arkadaşlar. Yeniyim aranızda. yaptıklarımı anlatıyım siz bana yanlışımı veya eksiğimi söyleyin lütfen.

6 adet kanalım var. her kanalda yaklaşık 200-300 arası video var. Niche kelime olayınıda şöyle yapıyorum. Adwors kelime aracına giriyorum. Mesela car ile ilgili kelime arıcam arıyorum. Rekabeti düşük aranması ve tbm si yüksek olan kelimeleri etiket diye yapıştırıyorum bütün videolarıma. günde en az 50 video yüklüyorum toplamda. Hala sonuç bu ?
Önerileriniz varmı arkadaşlar ?
Herhangi bi facebook twitter veya bi blog sayfasında yayınlamıyor videolarım.

Cevap veren herkese teşekkürler. Bol kazançlar.

rsx4l.jpg

zamanla gelişeceksin ve tbm yükseltecek diye kesin birşey de yok.

Hocam bizim tbmler 0,50$ aşağı değilde adsense yansımıyor ne izlemeler nede tıklar.

Muslera06'nın kazanç arttırma, tbm arttırma, izlenim arttırma konularından şaşmayın özellikle yeni gelen arkadaşlar. Faydasını gördüğüm için tavsiye ediyorum yani :)

kategorini merak ettim. bence değiştirmelisin...

hocam kanallar : komik videolar, arabalar, motor kazaları, telefonlar var.

şimdi haberlere başladım.

arkadaşlar şimdi ben atıyorum arabalarla alakalı video yüklerken adwords den cars yazıp tbm si yüksek kelimeleri etiket olarak girmiyim mi yani ?

şimdi muslera nın yazdıklarını silip süpürmeye gidiyorum. :D

edit : kanalların hepsi yabancıdır. Ve bugün 16 izlenim 1 tık aldı 1.5 saat içinde ve TBM : 0,02. Her geçen gün düşüyor.

comedy kanalında ne tür reklam bekliyorsun ? abuk subuk reklamlar cıkmazmı sence?
ama bi araba kanalında mesela araba sigortasi ile reklamlar cıkabilir..

comedy kanalında ne tür reklam bekliyorsun ? abuk subuk reklamlar cıkmazmı sence?
ama bi araba kanalında mesela araba sigortasi ile reklamlar cıkabilir..

En azından hiti bol olur diye düşündüm ama olmadı hit yok doğru düzgün. Her video 3-5 defa izleniyor kimisi hiç izlenmiyor.

Mrb Arkadaşlar. Yeniyim aranızda. yaptıklarımı anlatıyım siz bana yanlışımı veya eksiğimi söyleyin lütfen.

6 adet kanalım var. her kanalda yaklaşık 200-300 arası video var. Niche kelime olayınıda şöyle yapıyorum. Adwors kelime aracına giriyorum. Mesela car ile ilgili kelime arıcam arıyorum. Rekabeti düşük aranması ve tbm si yüksek olan kelimeleri etiket diye yapıştırıyorum bütün videolarıma. günde en az 50 video yüklüyorum toplamda. Hala sonuç bu ?
Önerileriniz varmı arkadaşlar ?
Herhangi bi facebook twitter veya bi blog sayfasında yayınlamıyor videolarım.

Cevap veren herkese teşekkürler. Bol kazançlar.

rsx4l.jpg

merhaba arkadaşım sana tavsıyem tbm niche vs den önce izlenim almaya çalış sanırım güncel video yüklemıyorsun sosyal medyayı takıp et ve güncel videolar at eskı videolar izlenmıyor. senın ilk aşman gerek sorun izlenim.
Onun dısında başlıkları düzgün ve dikkat çekici yap hangı ulkede izlenım almaya calısıyorsan ki tavsiyem abd o ülkenın tutmus videolarına kanallarına bak başlıklar sana örnek olacaktır en azından bı fıkır verır sana araştırma yap muslera hocanın konuları takıp et herkes senın gibi başladı elbet düzelecektır ama ilk hedef izlenim. İzlenimin çok çok az.
yine olmadı dıyorsan kategorını değiştir komik video kanalı açacaksan onuda biraz daralt komik araba kazaları gibi buda abone cekmeye yarıyor. çok uzattım umarım basarılı olursun

merhaba arkadaşım sana tavsıyem tbm niche vs den önce izlenim almaya çalış sanırım güncel video yüklemıyorsun sosyal medyayı takıp et ve güncel videolar at eskı videolar izlenmıyor. senın ilk aşman gerek sorun izlenim.
Onun dısında başlıkları düzgün ve dikkat çekici yap hangı ulkede izlenım almaya calısıyorsan ki tavsiyem abd o ülkenın tutmus videolarına kanallarına bak başlıklar sana örnek olacaktır en azından bı fıkır verır sana araştırma yap muslera hocanın konuları takıp et herkes senın gibi başladı elbet düzelecektır ama ilk hedef izlenim. İzlenimin çok çok az.
yine olmadı dıyorsan kategorını değiştir komik video kanalı açacaksan onuda biraz daralt komik araba kazaları gibi buda abone cekmeye yarıyor. çok uzattım umarım basarılı olursun

Evet hocam attığım videolar güncel değil. Kimi videolar 2 yıl önce upload edilmiş indirip atıyorum hala. Teşekkür ederim cevabın için. Güncel ekliyeyim biraz.

son bır sey daha etiketleri sadece tooldan alıp koyma .. baslıkla alakalı cumlelerden olussun tooldakılerı gene eklersın .
örnek köpek dans ediyor.
etiket köpek dansı,dans eden köpek,dans,köpek,komik hayvanlar, gibi başlıgını tamamlayıcı seyler olsun. şöyle düşün bir video izledin 1 hafta sonra onun baslıgını unuttun nasıl arama yaparak videoyu tekrar bulursun bunu düşünerek etiket koy

fazla uzatmadan arkadaşın söyledigi gibi musleranın konularını okursan aklında bu tür soru işaretler kalmaz.

Sağolun arkadaşlar cevaplar için.
Bol kazançlar.

En azından hiti bol olur diye düşündüm ama olmadı hit yok doğru düzgün. Her video 3-5 defa izleniyor kimisi hiç izlenmiyor.

bak ender kardeşim ilk önce sen izlenimini en az 2-3k yap daha sonra niche işine yavaştan başla.

Yoksa direkt girersen hiçbir şey kazanamazsın.

bak ender kardeşim ilk önce sen izlenimini en az 2-3k yap daha sonra niche işine yavaştan başla.

Yoksa direkt girersen hiçbir şey kazanamazsın.

öyle yapıyorum bugünden itibaren. Gece 400-500 arası video yükledim hiçbirine niche kelime girmedim. Aranma hacmi yüksek etiketler girdim.

öyle yapıyorum bugünden itibaren. Gece 400-500 arası video yükledim hiçbirine niche kelime girmedim. Aranma hacmi yüksek etiketler girdim.

anladım, fakat yanıltıcı etiket kullanma aranma hacmi yüksek diye banlanırsın bir süre sonra youtube tarafından.

anladım, fakat yanıltıcı etiket kullanma aranma hacmi yüksek diye banlanırsın bir süre sonra youtube tarafından.

hocam etiketlerim şöyle, misal veriyorum araba ve motor kazaları karışık videolarım var. kanal ayarlarından varsayılan bölümünden etiketleri giriyorum. Her videoya özel etiket girmiyorum. araba kazasında hem araba kazası hem motor kazası etiketi var. o şekil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri