12 günlük çalışma. Niche çalışmasıda yaptım.

hocam etiketlerim şöyle, misal veriyorum araba ve motor kazaları karışık videolarım var. kanal ayarlarından varsayılan bölümünden etiketleri giriyorum. Her videoya özel etiket girmiyorum. araba kazasında hem araba kazası hem motor kazası etiketi var. o şekil.

anladım yanlış yapıyorsun.

Araba kazasında motor etiketinin ne işi var ? :)

hocam öbür lü tek tek etiket girilicek şey değil :) günde 400-500 video atıyorum vds den. Ha araba ha motor ikiside tekerlekli yolda giden motorlu araç :D spama düşermiyim sence ?

hocam öbür lü tek tek etiket girilicek şey değil :) günde 400-500 video atıyorum vds den. Ha araba ha motor ikiside tekerlekli yolda giden motorlu araç :D spama düşermiyim sence ?

tek tek girme zaten bende girmiyorum ama şöyle yap araba kazası ise eğer kanalın araba ile ilgili etiketler olsun ayrı bir kanal aç ona da motor kazalarını koy ona etiketler gir. Yalnız kazadan bir şey kazanamazsın söyleyim. Hem de iyi de izlenmiyor onu biliyorum denemiştim.

motor kazasına; motorla ilgili etiket gir.Araba ile ilgili değil! Böyle yaparsan; kazandıktan sonra; Adsense sistemi, Parayı eline verir.

Sen paranı yavaşça cebine götürürken, Google Spam Departmanı, Önce sana bi sille atar.Sonra elindeki parayı tekrar Google cebine koyar.

Seni uyarır der ki; 'İlk hatanda, Senle ilişkimizi kesecez! Sen kimsin bizi kandırıyorsun lağn! " der yanına biraz da küfreder.

--

Onun için; YouTube işine sağlam girmelisin.Günde çok fazla video atarsan; Google der ki; bu eleman Spam.. hemen banlayalım der.

Dikkatli ol! Muslera hocayı iyi takip et

selametle

motor kazasına; motorla ilgili etiket gir.Araba ile ilgili değil! Böyle yaparsan; kazandıktan sonra; Adsense sistemi, Parayı eline verir.

Sen paranı yavaşça cebine götürürken, Google Spam Departmanı, Önce sana bi sille atar.Sonra elindeki parayı tekrar Google cebine koyar.

Seni uyarır der ki; 'İlk hatanda, Senle ilişkimizi kesecez! Sen kimsin bizi kandırıyorsun lağn! " der yanına biraz da küfreder.

--

Onun için; YouTube işine sağlam girmelisin.Günde çok fazla video atarsan; Google der ki; bu eleman Spam.. hemen banlayalım der.

selametle

yok be hocam öyle bir durum olursa reklam verenlere iade ediliyor para :D

--

selametle

lütfen yanlış bilgi vermeyelim muslera 06'dan alıntı

ayrıca youtube'dan banlanan görmedim banlanan geçersiz tıktan gidiyor

en kötü kuralları bile çiğniyorum hepsi sağlam

pxjdt.bmp

1 komik videonu pm at forumlarda tanıtıyim.Memnun kalırsan çalışırız sürekli...

lütfen yanlış bilgi vermeyelim muslera 06'dan alıntı

ayrıca youtube'dan banlanan görmedim banlanan geçersiz tıktan gidiyor

en kötü kuralları bile çiğniyorum hepsi sağlam

pxjdt.bmp

öncelikle teşekkür ediyorum. Nickine baktım.Yaşadığın yerin ankara olduğunu öğrenince sana sarılasım geldi.

Nasılsın DH li :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri