12 Haziran Pinleri HK.

Benim mayis ayi kazancim az oldugu icin 2 sinide girmedim dogru mu yalnismi bilemem 1 tanesi odeme esigini bile gecmedi ama haziran kazanci iyi bitti ona gore gireyim dedim

Kesinleşen ödeme için yeterli değilse girmeyin.Bir sonraki ödemeyi bekleyin.

Haziran son haftası actigim adsense hesabi 20 tl ve 200 tl eşiğini geçti kazanç dun kesinleşti ama pin isteme seçeneği aktif değil fakat banka hesabi tanımlama açık pin 12 temmuzdan sonra aktif olmuyormuydu ?

Haziran son haftası actigim adsense hesabi 20 tl ve 200 tl eşiğini geçti kazanç dun kesinleşti ama pin isteme seçeneği aktif değil fakat banka hesabi tanımlama açık pin 12 temmuzdan sonra aktif olmuyormuydu ?

pini sen istemessin zaten hocam kendisi direk gönderir bugün göndermesi lazımdı bekle yarın gönderebilir

Ödemeler kısmına gelin. Orada pinin gönderilip gönderilmediği yazar. Pin şu tarihte yola çıktı diye bir yazı vardır. Dikkatli bakınız sayfaya. Ben de 1 aydır pin bekliyorum ama gelmedi. Dün ikincisini istedim. Daha önceki pinler gelmişti. Hatta erken gelenlerde vardı, ama bu pin nedense daha gelmedi.

benim gelmedi istanbul. sıkıntı oldu adreste heralde

Ben her pin istediğimde adreste ufak değişiklikler yaptım. Kapı numarası, sokak yerine sok. yazmak gibi. Her şey aynı olmasın diye. Bir keresinde de böyle pin gelmemişti ama şimdi ki gibi çok beklememiştim. Bu yüzden ikinci pini istemiştim. Ama ikinci pin yola çıktıktan 4-5 gün sonra önceki pin gelmişti. Tabii işin en komik yanı pini giremeden adsense banlanmıştı.

Haziran 1. pin gelmedi. İkinciyi bekliyoruz. Umarım 28-29 gibi gelir.

Daha önce pini gelipte Haziran ve Temmuz pini gelmeyen var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri