12 Haziran Pinleri Yola çıkanlar & Ellerine ulaşanlar

pinin yola cikip cikmadigini yada ne zaman cikacagini nerden bakiyoruz anliyoruz hesabimda 29 tl war bide kesinlesmis olarak 8 tl ayriyeten

pinin yola cikip cikmadigini yada ne zaman cikacagini nerden bakiyoruz anliyoruz hesabimda 29 tl war bide kesinlesmis olarak 8 tl ayriyeten

Kesinleşen 20 tl varsa zaten kırmızı bir bantda uyarı çıkıyor 'doğrulamak için buradan pin girin' falan yazıyor. Oraya tıklayıp oluşturulduğu tarihi görebilirsin.

Tapatalk ile gönderildi.

Kesinleşen 20 tl varsa zaten kırmızı bir bantda uyarı çıkıyor 'doğrulamak için buradan pin girin' falan yazıyor. Oraya tıklayıp oluşturulduğu tarihi görebilirsin.

Tapatalk ile gönderildi.
Hoc siniri en son 10 tlye cmislerdi pinde ve bim adsensede kesinlesmis 12 tl siyor kirmizi bant dyok.

Pin sınırı 20 tl hocam.

Tapatalk ile gönderildi.

12 tl kesinleamis kotu oldu bu.hocam ben sey yazmistim 1 2 ay once 53 tl kazandim 2 3 ayda.sehir adanaymis 1 hafta once degistirdim in ne zaman gekir ki bugun yarin 20 tl kazansam ne zaman gelir pin?

pin işi şans işi 1ayada gelen oluyor gelmeyende oluyo arkadaşım hala 12 mayıs pinini bekliyor 2inci pini istedi

istanbul a en geç ne zaman geliyor billgisi olan var mı 12 haziranda yola çıkmış bekliyorum

bu arada tam nerede yazıyor bende hiçbir yerde yazmıyor kesinleşen kazanç 10TL yi geçti?

Bana yardimci olacak arkadasa simdiden tesekkürler gecen ayin ortasinda başvuru yaptim gecen ay kesinlesen 93 tl oldu test ödemesini gönderdim geldi ama su an'a kadar pin ile ilgili herhangi bir şey olmadi pin sayfasina nasil ulasabilirim yada pin ne zaman yola cikar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri