12 Kanal Toplu Para Kazanma Gitti Fakat;

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ubus56

Kayıtlı Üye
arkadaşlar gece 1 gibi aynı adsenseye bağlı olan 12 kanalımın başın gelenleri anltacağım.

Emek Verdiğim Kanal 2 Haftadır Video Yüklemiyordum. Para Kazanma Bölümü Böyle;
İlk Önce Para kazanma özelliği contend ıd sebeblerinden dolayı devre dısı bırakıldı yazıyordu suan durum böyle ;
tvdtk.png

1 Telif Aldı Şuana Kadar. İlerde Sıkıntı Yaratırmı? Videolarda Reklam Çıkıyor.

Spamla Çalıstığım 2 Kanalımda Durum Böyle;
tvdu4.png

Yine Spamla Çalıstığım 9 Kanalın Durumu Böyle;
tvdut.png

Buda Bütün Kanallarım Gelen Mail.
tvdv4.png

Beyler simdi sizlere sorum nasıl bir önlem almalıyım? 2 ayda 215 tl kazandım 40 tlsi kesinleşti dierleri bu ayı bekliyor . videoları sileyimmi?

Not; Adsense Hala İzlenim Ve Tıkı Sayıyor.

şuanda aynı sorun bende de var adsense tıkı saymıyor ve kanallarımın para kazanması gittii 523 dolar para kazanmıstı kanallar şimdi o para kesınleşirmi yoksa iptal mı olr ?

şuanda aynı sorun bende de var adsense tıkı saymıyor ve kanallarımın para kazanması gittii 523 dolar para kazanmıstı kanallar şimdi o para kesınleşirmi yoksa iptal mı olr ?

bildiğim kadarıyla para kazanma kapanınca gelen parayıda alamıyoruz.

saolun beyler :) keske hepsini kapatsaydi ayri ayri olmuyo. Resmen surundurmeye calisiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerçekten inanılmaz bir temizlik oldu 1 haftadır.Youtube türklere savaş açtı sanırım affetmiyor.Takip ettiğim 5 6 tane kanal vardı iyi abonesi olan kapanmışlar hep.

---------- Mesaj saat 13:20:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:17:15 civarında gönderildi. ----------

1 kanal için kapanan diğer kanallar için çözüm yok mu hala ? Başka adsense geçirme yolu yok mu?

Gerçekten inanılmaz bir temizlik oldu 1 haftadır.Youtube türklere savaş açtı sanırım affetmiyor.Takip ettiğim 5 6 tane kanal vardı iyi abonesi olan kapanmışlar hep.

---------- Mesaj saat 13:20:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:17:15 civarında gönderildi. ----------

1 kanal için kapanan diğer kanallar için çözüm yok mu hala ? Başka adsense geçirme yolu yok mu?

bende hepsine mail geldi para kazanma gitti sonra acildi anlamadim bisey. adsense hala sayiyor.

adsense izlenim saymiyor :) mutlu son ulastik sanirim

Benim de Kanalın birinin Para Kazanma Kapatılmış bakalım ne olacak kanalı özele aldım bıraktım

Dün itibariyle 2 önce Açmış oldugum ve 20 gündür bir standarda girmiş olan ve şuan için günde 7-13 dolar arası kazanan kanalım kapandı.

İşin ilginç yanı iki haftalık ve tertemiz olan içinde 60 video bulunan hiç bir adsenseye baplı olmayan kanalımda kapandı. Bunun izahı yok

Yeminle sogudum youtube den

siz yaptınız diye demiyorum, genel birşey söylüyorum. gmailleri açıp, kanalları bağlayıp, video yükleyip bırakırsanız, her türlü göze batarsınız. o gmaıllerı kullanın. gmaıller aktıf olarak kullanıyormus gıbı gosterın. ben hergecen gun kanallarımın ustune kanal ekleye ekleye gıdıyorum. cok sukur hala bı sıkıntı yok. gmaıllerıde forumlarda kullanıyorum ara ara, giriş cıkıs yapıyorum gmaıllere, maıl gonderıyorum alıyorum vs. bence faydalı oluyor. Belki azdır ama şuan toplamda 10 tane kanal var. her biri 1 tl bırakıyor ve arta arta gıdıyor. cokta guzel abonelerı oldu su 1 ay ıcınde.

Benim düşüncem, hızlı gidip biranda kesilip herşeyi kayıp edeceğime, yavas yavas gider, basamakları tek tek emin adımlarla çıkıp, sizin kazandığınız meblalara belkı 3 ay sonra ulasırım ama temız olmus olur ve devamlılığı olmuş olur düşüncesindeyim.

Ben bu yüzden çok kanala karşıyım. 1-2 olsun az olsun öz olsun. Hem kanallarla ilgilenmiş olursun ve göze batmazsın. Her zaman güncel kalır kanal..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri