12 Kasım Pinleri

Bugün gelmiş arkadaşlar benimkisi.
Uşak/Merkez

Dün itibari ile Pinim geldi ve onayladım. Ödeme eşiği 200 tl ulaştığında pin gönderiliyor.
Samsun.

bizim bi gelmedi arkadaşlar ptt arayıp öğrenebilirmiyim gelip gelmediğini?
Hocam ben ptt ye adam gönderdim sor bakalım diye cevap vermiyolar. Bunların ptt binaları haricinde postaların toplandığı geldiği yer varmış oraya gidin sorun ordan öğrenin demişler.

200 tl olunca pın ıstoyorsun

adsensede nerden ıstıyoruz pını oyle bı yer goremedım hocam otomatı kcımıyormu pın yola ???

---------- Mesaj saat 01:52:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:48:36 civarında gönderildi. ----------

Dün itibari ile Pinim geldi ve onayladım. Ödeme eşiği 200 tl ulaştığında pin gönderiliyor.
Samsun.

kazanclar netlesince 200 tl uzerı ise otomatık yola cıkıyor pın degılmı hocam kac gunde geldı sizin pın

2. pin isteme açılmış bugün farkettim 6.sında isteyebiliyormuşum. gelmeyenler istesin bence.

ege bölgesi eline pin gecen arkadas varmi bu sefer cok gec kaldi bu pinler

pazartesi dağıtıma çıksa cumaya kadar gelebilir... haftda bir dağıtım oluyor cumartesi gunu merkezden uluslararası noktadan şehir merkezlerine yolculuk evrelerı.. ;) bu hafta çoğunluk alır olmadı onumuzdeki hafta % 85 in pini eline geçer

BbETAvuIQAASpA5.jpg:large

2 gün sonra da aralık pini çıkacak o da 1 ay dolmadan gelir inşallahh :)

Darısı başınıza arkadaşlar!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri