12 Mart Adsense Pin

• Kullanıcı yuzuak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
2. isteyin hocam sonra 3. pin bekleyip resimle onaylayın. 15 inde geliyor ortalama pin. Gelmiyorsa eğer 17 gün daha bekleyip garanti almış oluyorsunuz
Hocam 12Martta yola çıkan pin mi bu ayın 15 inde geliyo ?
Banada gelen giden olmadı 12 Martta çıktı yola ama en geç mi 15 nisan da gelicek ?

Son düzenleme:
Hocam 12Martta yola çıkan pin mi bu ayın 15 inde geliyo ?
Banada gelen giden olmadı 12 Martta çıktı yola ama en geç mi 15 nisan da gelicek ?

o civarda geliyor. bana 12 sinde geldiği oluyo 17 sinde geldiği oluyo hiç gelmediği oluyor. postacının insafı.

oyle yapıyorumda neden gelmediğini çözemiyorum bi türlü

postacıyla alakalı büyük ihtimal. 12 sinde pin yola cıkar 2 ila 5 arasında 2. pin isterim 26 29 arasında 3. pin isterim 30 unda resim yollarım pinli :)

o civarda geliyor. bana 12 sinde geldiği oluyo 17 sinde geldiği oluyo hiç gelmediği oluyor. postacının insafı.

postacıyla alakalı büyük ihtimal. 12 sinde pin yola cıkar 2 ila 5 arasında 2. pin isterim 26 29 arasında 3. pin isterim 30 unda resim yollarım pinli :)
Teşekkürler hocam bekleyelim bakalım bende istedim yeni pini nasılsa tüm şifreler aynıymış sorun olmaz umarım 12-17 arası gelir sıkıntısız

2 pin sabah gelmiş İST/Başakşehir

gelelim sormak istediğim soruya şimdi bu pini ben ayın 25inde girsem bana mart kazancını ödermi? yada 11indemi gireyim diğer ayın?

Son düzenleme:

gelelim sormak istediğim soruya şimdi bu pini ben ayın 25inde girsem bana mart kazancını ödermi? yada 11indemi gireyim diğer ayın?

Bunu bende yapacaktım diğer hesabımda ancak şöyle bir durum var ayın 20sinde hesap banlanırsa diğer paradan da olacaksın. İçerdeki miktarı bilmediğimden riske değer mi karar ver ona göre hareket et.

Pin girildikten sonra kesinleşen kazanç diğer gün ödeniyor arkadaşlar bilginize

ne pin miş arkadaş.. gözümüz yollarda..

eğer banka onayı yapıldıysa pini şimdi girersen yarın şubat ayı kazancını alırsın bu ayın 25 inde girersen şubat + mart kazancını alırsın

arkadaşlar konuyu güncelliyorum kusuruma bakmayın 11 mart pini hala beklemede gelen var mı dün ?

eğer banka onayı yapıldıysa pini şimdi girersen yarın şubat ayı kazancını alırsın bu ayın 25 inde girersen şubat + mart kazancını alırsın

pini mart kesinleştikten sonra girersek şubat + mart ödemesinimi alıcaz yoksa sadece şubatmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri