12 Mart Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bugün elime ulaştı ilk pinim şükürler olsun.

yer balıkesir

2. Yi istedim siz de beklemeyin. Aynı pin geliyor sıkıntı yok. Şimdi Büyükşehir yasasına göre bizim bura mahalle oldu.(Konya- Taşkent -Çetmi Mahallesi) Aksilik köydeki ptt geçici olarak kapanmış.

3 pin de aynı oluyor geç kalmayın. 20 gun sonra 3. yu isteriz . Sonra kimlikle onaylariz

Arkadaslar benm de pin gelmedi. İkincisini isteyeyim mi acaba?arkadaslar isteyin zaten gelen pinler hep aynı sorun olmaz demişler, gercekten öle mi?
Cvp lütfen

Arkadaşlar 2. pin nasıl ve nerden isteniyor ?

Cevap verecek arkdas yok mu yawf:-((((((

Hocam 2 kişi öyle dedi ben istedim 2.pini bekliyoruz bakalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Mesaj saat 23:19:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:12 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar 2. pin nasıl ve nerden isteniyor ?

Hocam pin giriceğiniz yerin aşağısında var isteme bölümü

Sent from my iPhone using Tapatalk

Peki arkadaşlar istemezsek bi sorun varmı benim postacı aramadı yaa. Bakıp arayacağım demişti. Hafta sonu da girdi. 2. yi ne zamana kadar isteme hakkımız var

Xperia Z cihazımdan TAPATALK ile gönderildi.

arkadaşlar çok adrenelin dolusunuz hepiniz biliyorum ama birazcık sabır.

Zaten kazancınız yatsa yatsa ayın sonuna doğru yatacak. Daha önünüzde 1 ay gibi bir süre var.. Pin gelse girseniz bile parayı hemen çekemiyeceksiniz. 1 ay kadar beklemeniz gerekecek..

Demem o ki bekleyin. Benimkide daha gelmedi. Taa doğuda oturuyorum. Elazığdayım..

Sabrın sonu selamettir bunuda unutmayın :)

İstanbul Ataşehir hala gelmedi bekliyoruz..

Hatay pinlerim geldi çok şükür.Pin gelmeyen arkadaşlar yeniden pin talep etsinler.Beklemeyin sakın.

arkadaslar sormak istedigim birsey var..
ilk pin henuz elime ulasmadi, ikinci pin isteme butonu geldi..
simdi ikinci pini istesem ve bu surecte ilk pin adresime gelse, kodu girdigimde sorun olacak mi yoksa ikinci pin kodunu mu girmem gerekicek ?
tesekkurler,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri