12 Nisan Adsense Pin

• Kullanıcı Egm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Evet kimlik sayfası aktif olmuş kimlik yolladım 1 dk içinde hepsi onaylandı.

Pini dün girenler bugun işleme girdimi benimki hala girmedi

Parayı bitirdik hocam :)

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 15:16 ----------

Bu arada hocam banka doğrulamasını ne zaman yapmıştınız ? galiba doğrulama yapıldıktan 1 gün sonra ödeme yapılıyor . Pin doğrulaması normalde aynı gün işleme giriyor

Son düzenleme:
Hocam pinide doğrulamayıda dün yaptım

bende dün pin ve banka onayı yapmıştım hocam bu sabah mesai açıldıktan 10 dakika sonra hesaptaydı para . Gelir heralde gelmezse de yarına kalabilir

hocam işte benim adsense daha işleme bile girmedi sıkıntı orda

gmaile bak işleme girmesede orda yazıyor.

yok hocam ordada herhangi bir mail yok beklicez bakalım inşallah yarın yatar birde şuna kafam takıldı adsensede şey yazıo ya hocam ayın 21 inden önce banka hesabını girmelisiniz diye ben 23ünde girdim hem bankayı hemde pini ondanmı böyle oldu gelecek aya sarkmasın ödeme ?

yok hocam ordada herhangi bir mail yok beklicez bakalım inşallah yarın yatar birde şuna kafam takıldı adsensede şey yazıo ya hocam ayın 21 inden önce banka hesabını girmelisiniz diye ben 23ünde girdim hem bankayı hemde pini ondanmı böyle oldu gelecek aya sarkmasın ödeme ?

yok bi dahaki aya sarkmaz ama bankayı geç girmenden dolayı işleme girmemiştir. Gece işleme girer merak etme sabah hesabında..

ödemeniz geldimi bende dün banka bılgısı gırdım halen ısleme gırmedı bıraz huysuzlandım

Bugün postacı 2 tane pin getirdi. Gerekte kalmadı zaten 3.cüyü istemiştim,neyse arşive atiyim pinleri :)

Kimlikle doğrulayıp ödeme aldıgım adsense daha yeni dün pini geldi yırttım attım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri