12 Nisan Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

12 Nisan pinini bende bekliyoırum. Trabzon. Kişisel önerimdir, ayın 12 olup kazanclar kesınlesmeden ikinci pini istemeyin. Biraz geç gelebiliyor. Gelmekte olup biraz geç kalmış pini yakmayın boşa.Bazı arkadaslar ümidini kesip bir daha pin istemişler.

12 Nisan pinini bende bekliyoırum. Trabzon. Kişisel önerimdir, ayın 12 olup kazanclar kesınlesmeden ikinci pini istemeyin. Biraz geç gelebiliyor. Gelmekte olup biraz geç kalmış pini yakmayın boşa.Bazı arkadaslar ümidini kesip bir daha pin istemişler.

Pin yakma diye birşey yok pininiz gelmezse gönül rahatlığıyla tekrar isteyin..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Sivas'ta eline ulaşan var mı ?
Sabah Posta Dağıtım Merkezini aradım bilgi sahibi olmak için, Barkod numarası falan olmadan nerede oldunu öğrenemeyiz dedi adam.
Keşke ada göre sorgulama işlemi olsaydı.

4 haneli rakam kazanç var daha pin gelmedi bakalım inş gelir en kısa zamanda bu ay çekmek nasip olur

üsküdar pin geldi şükür kavuşturana 2. hesabı pinledim :D kesinleşmiş kazanç sınırı geçti bu parayı ne zaman alabilirim pini 10 dk önce girdim
bilen varmı forumdaşlar

3 pin isteme hakkında gelen mektupda 3 farklı pin değilde 1 pin bulunur öyle bir şey yok hocam.

Ayrıca: Antalya gelen oldumu ?

pinler her ay 12'sinde mi yola çıkıyor ?

benim bu ay 15'inde kazanç kesinleşecek yani pinin yola çıkması için diğer ayı beklemek zorundamıyım ?

Bursa/Osmangazi Pin geldi. Pin'i girdim bütün kanalların para kazanması kapandı. Adsense'de sıkıntı çıkar mı kazançlarda bir sorun olur mu?

arkadaşlar ben adresi güvenlik mah. 253. sk. numara 50 kat 10 antalya/turkey şeklinde yazdım bir de adsense de türkiye ülkesi görülmediği için abd posta kodu da 1000 şeklinde yazdım acaba adres güvenlik mah. 253. sk. numara 50 kat 10 antalya/turkey abd 1000 şeklinde olduğu için bir sıkıntı olur mu?

benim adresimde her şey düzgünde sadece sonunda abd posta kodu: 1000 yazıyor .Sırf bu yüzden o posta antalya/türkiye ye gelmesinde bir sıkıntı olur mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri