Antalya/manavgat pin geldi.Bu ay soba için tutuşturmalık kagıt kalmamıştı evde iyi oldu(tavsiye ederim güzel ısıtıyolar)
![]()
hocam hepsini aynı adrese mi istediniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Antalya/manavgat pin geldi.Bu ay soba için tutuşturmalık kagıt kalmamıştı evde iyi oldu(tavsiye ederim güzel ısıtıyolar)
![]()
Evet hocam hepsi ayni adreshocam hepsini aynı adrese mi istediniz
Yok hocam ne calisacak,is yok burdakilerde kendim gidip aldim onlara kalsa kim bilir ne zaman gelirdi yada getirirlermiydi oda mechulsizin ptt iyi çalışıyor maşallah bize gelen giden olmadı hiç![]()
Evet hocam hepsi ayni adres
[/COLOR]
Yok hocam ne calisacak,is yok burdakilerde kendim gidip aldim onlara kalsa kim bilir ne zaman gelirdi yada getirirlermiydi oda mechul
Mobilim yazim hatasi olabilir.
3tanesinin ayni digerleri farkli onemli olan adres,isim degil isimden yakalamiyorİsimler büyük ihtimalle farklıydı değil mi hocam ?
3tanesinin ayni digerleri farkli onemli olan adres,isim degil isimden yakalamiyor
Soyle diyim hocam ornek olarak cumhuriyet mahallesi 123sokak adresin uzerinden adsanse aldin diyelim bu adresten bidaha almaya kalkarsan daha onceden adsanse hesabiniz oldunu farkettik tarzinda yazi gelir.ama sen cumhuriyet mah. 123sk. Yaparsan bunu anlayamaz bu sekilde 10taneye yakin turetebilirsin tek adrestenadres de aynı dediniz![]()
Soyle diyim hocam ornek olarak cumhuriyet mahallesi 123sokak adresin uzerinden adsanse aldin diyelim bu adresten bidaha almaya kalkarsan daha onceden adsanse hesabiniz oldunu farkettik tarzinda yazi gelir.ama sen cumhuriyet mah. 123sk. Yaparsan bunu anlayamaz bu sekilde 10taneye yakin turetebilirsin tek adresten
Soyle diyim hocam ornek olarak cumhuriyet mahallesi 123sokak adresin uzerinden adsanse aldin diyelim bu adresten bidaha almaya kalkarsan daha onceden adsanse hesabiniz oldunu farkettik tarzinda yazi gelir.ama sen cumhuriyet mah. 123sk. Yaparsan bunu anlayamaz bu sekilde 10taneye yakin turetebilirsin tek adresten
Pttye gidince ordaki gorevliye bana posta gelmesi gerekiyordu yurt disindan ulasmismi ogrenebilirmiyim diyorum.zarf seklinde uzerinden google yaziyo falan diye tarif ediyorum. Sorarsa soylersin kayitsiz geliyo diye sonra adam adresini ismini soruyo gidip bakiyo varsa verir zaten.Hocam sen bi ara demiştin unuttum. Ptt ye gidince nasıl soruyordun?
Pttye gidince ordaki gorevliye bana posta gelmesi gerekiyordu yurt disindan ulasmismi ogrenebilirmiyim diyorum.zarf seklinde uzerinden google yaziyo falan diye tarif ediyorum. Sorarsa soylersin kayitsiz geliyo diye sonra adam adresini ismini soruyo gidip bakiyo varsa verir zaten.
Hocam forumu takip et bak pinler dusmeye baslayinca gider sende bakarsin 20gunden once gelmez 1ayi buluyo pinlerin ulasmasiBugün yola çıktı pin. Ilk kac gun sonra gideyim bi ptt ye
izmir de hala gelmedi 20 si olmadan geleydi
sağol hocamPazartesi %90 gelir hocam benim de normalde pazartesi gelecekti postacidan gidip kendim aldim cuma gunu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.