12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
erken ödeme oluyor beyler... benım sonradan aldıgım pini girdim.. herkes beklergen geçmiş aylarda hakkedılen para hesaba geçti... yani 2 pinden sonra 3 pın istediğinizde hemen kımlık dogrulama yapın... not: tc no gızlı olsun yada o yip standart bir no nuz...

Çok Şükür bu gün paramız kesinleşti ama pin gelmeyince insan merak etmiyor degil sonuçta ilk paramız ilk heyecan tabiki pin bekleyen bir çok arkadaşlar gibi..
Herkez için en hayırlısı inşallah tabiki Allah'ın izni ile bir an önce gelmesi dileğiyle..

12 Ocak pinini geçen ayda da olduğu gibi postaneye giderek aldım. Arkadaşlar pininiz gelmediyse postaneye gidip bakmanızı öneririm. Taahhütsüz olduğu için önemsemiyorlar galiba. Bu arada Karaman'da ikamet etmekteyim.

antalya da olupta 12 ocak pinini alan var mı ?

---------- Mesaj saat 13:31:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:52:05 civarında gönderildi. ----------

üst üste mesaj yazmış olacam ama pin kodumu postacı amca getirdi :D

izmirde eline pin ulaşan var mı arkadaşlar

İnşallah benimkide gelir :(. Bi gelmedi. Bugün posta kutusuna baktığımda gelen giden gene yok. Ama sizin mesajları görünce yarın mutlaka postaneye uğrayacağım.

valla ben 3 pin istedim 3 üde geldi bugün ama 2 adsense gümlediydi 2 si çöp teki çalışır durumda umarım seninkide gelir :)

Her an bekliyorum artık 15 ine doğru

pinim geldi Allaha şükürler olsun :) darısı gelmeyenlerin başına.. HATAY

yav mübarek pin ilkden 80 ile dolaşıp en son mu istanbula geliyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri