12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bende anasayfada tahmini kazanç 0 tl yazıyor ödemelere baktığımda 1 aralık-31 aralık arası kazanç var ocak ayı yansımıyor sanırsam . pin in yolaçıkması için anasayfada tahmini kazançların görünmesimi lazım yoksa 1-31 aralık arası kazanç yetiyormu.aralık kazancı 19 tl idi2 tl kesinti yapmışlar

Ben de bulamadım kesinleşmiş kazanç alanını ve pin çıktı diye bir bildirim de göremedim şuan hesabımda 105 Tl var . Ama ben adsenseyi açtım , üzerinde hiç bir değişiklik yapmadım yoksa yapmam gereken ayarlar mı vardı.Bide soyadım türkçe karakter içeriyor diye i , g kullanarak yaptım sıkıntı olur mu , banka hesabı da eklemedim.

bende anasayfada tahmini kazanç 0 tl yazıyor ödemelere baktığımda 1 aralık-31 aralık arası kazanç var ocak ayı yansımıyor sanırsam . pin in yolaçıkması için anasayfada tahmini kazançların görünmesimi lazım yoksa 1-31 aralık arası kazanç yetiyormu.aralık kazancı 19 tl idi2 tl kesinti yapmışlar

1 tl için 1 ay daha beklicen kardeş ^^

rıca ederım ıns hayırlısıyla hemen ulasır elımıze

bende yeni bir adsense başvurusu yaptım onaylandı ve doğrulama için gelen parayı da girdim .
Pine gerek var mı halen ?

Şimdi farkettimde adres doğrulaması için adres yazdığımda bazı kelimelerde kısaltma kullanmışım misal gezi mahallesi deilde gezi mh. yazmışım bi arkadaş sıkıntı olur demişti bi yorum alabilrmiyim konu ile alakalı

bende yeni bir adsense başvurusu yaptım onaylandı ve doğrulama için gelen parayı da girdim .
Pine gerek var mı halen ?
evet hesap dogrulama ayrı banka hesabı ayrı

---------- Mesaj saat 15:57:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:56:01 civarında gönderildi. ----------

Şimdi farkettimde adres doğrulaması için adres yazdığımda bazı kelimelerde kısaltma kullanmışım misal gezi mahallesi deilde gezi mh. yazmışım bi arkadaş sıkıntı olur demişti bi yorum alabilrmiyim konu ile alakalı

sanmıyorum aynı olay benım ılk hesabımdada yasandı. gelmez dıorduk 25 gun ıcınde geldı

---------- Mesaj saat 15:57:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:56:01 civarında gönderildi. ----------

sanmıyorum aynı olay benım ılk hesabımdada yasandı. gelmez dıorduk 25 gun ıcınde geldı

bilgi için tşk ederim

Evet bende öyle biliyorum ama pin girmek için bir alan göremedim ben :s

ilk pinim geliyor aralık ayında 50 tl için yola çıkmış bugün postaya verilmiş

4-5 gün içinde postaya verilcek diyor istanbul gaziosmanpaşaya hızlı gelmesi lazım sonuçda avrupaya yakın :)

yakın ama ıste hıcte ıstegımız gıbı olmuyor :)

yeni açtığım 2 adsense 20tl limitini geçti kesinleşti. Ama henüz pin yola çıktı uyarısı yok.

Forumda ilk mesajım ve youtube eşiğinide geçtim Pin yola çıkıp hızlıca gelir inşallah .d
Herkese bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri