12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Kaç gün önce gelmişti bilemiyorum , bugün ptt ye gidip 12 ocak pinimi aldım. Manisa

Diyarbakırın efrafındaki illere ulaşmış ama gel görki benimki hala gelmedi :( ptt'yede gittim ama adıma gelen birşey yok.

Beyler pinleri adrese mi bekliyosunuz yoksa yakındaki postaneye mi uğruyosunuz? İstanbul / Küçükçekmece'deyim

Bnde ankara sincan dayım ama pin gelmedi bugün ptt uğrayayım bi sen neresindesin kardeş sincann

hocam bende sincandayım ptt ye gittim merkezdeki kavga cıkarttım adamlar kuzu kuzu bir odaya gırıp cümbür cemaat arayıp getirdiler sincan postahanesinden aldım ben sende git iste çakallar nazik isteyince yerinden kalkmıyor oraya buraya yolluyorlar

Günaydın Herkese,
İstanbul Bağcılarda oturuyorum 50 gün sonra pin nihayet elime ulaştı.
gelmeyen arkadaşlara sabır diliyorum :) pin'i dün girdim kesinleşen kazançlar 20 sinden sonra hesabıma aktarılır değil mi ? aralık ve ocağın kazançları yani? TŞK..

cvp lütfen.

hocam bende sincandayım ptt ye gittim merkezdeki kavga cıkarttım adamlar kuzu kuzu bir odaya gırıp cümbür cemaat arayıp getirdiler sincan postahanesinden aldım ben sende git iste çakallar nazik isteyince yerinden kalkmıyor oraya buraya yolluyorlar

bu laledeki büyük ptt demi genç bi çocuk vardı epey konuştuk isimle arayım bari dedi verdim yok böyle bir kargo bize uğramaz direk evinize gelir felan dedi bende pekala deyip çıktım

Bugun 3 pttye gittim tek tek baktilar. Elimize oyle birsey gelmedi dediler. Sanirim 3. Pini istedikden sonra kimlik onayi yapmadan parami alamicam :(

Duruma gore degisiyor. Kiminin evine geliyor kimi gidip ptt den aliyor.

Eyv hocam benim pin gelmiş ya :D kim bilir ne zaman geldi.. Posta kutusuna hiç bakmadım hep faturaların oraya bakıyodum şimdi indim aşağı bi baktım posta kutusunda beni bekliyo :D İstanbul / Küçükçekmece

PIN ayın kaçına kadar girildiğinde ödeme alınıyordu,mesela bugün giren arkadaşlar bu ay ödeme alacak mı.Bende şubat pinini bekliyorum bilgimiz olsun gelecek ay için.

PIN ayın kaçına kadar girildiğinde ödeme alınıyordu,mesela bugün giren arkadaşlar bu ay ödeme alacak mı.Bende şubat pinini bekliyorum bilgimiz olsun gelecek ay için.

wallahi ayın 15 ine kadar ama arkadaşlar geçen aydan kesinleen varsa onu alabiliyorsun diyorlar umarım hepsini alırız olmadı ayın 1-8 arası yatıyormuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri