12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
arkadaşlar bende 3 tane adnsense için pin bekliyordum 2 tanesi istanbula gelcekti cuma günü gelmiş 1 taneside kayseriye gelcekti oda dün gelmiş, umarım herkesinki sıkıntısız gelir.

PIN ayın kaçına kadar girildiğinde ödeme alınıyordu,mesela bugün giren arkadaşlar bu ay ödeme alacak mı.Bende şubat pinini bekliyorum bilgimiz olsun gelecek ay için.
son sısteme göre...

11/12/01 aylarına ait ödemeler attım 500 tl
bu pini girince sen 20 sinde ödeme alırsın ama,11 12 ci ayları alırsın 200 tl geçiyorsa... ocak ayı kazançların 200 tl altı ise odemeye dahil edilmez...2014 dekı uygulama bu yonde,

forumda ayın 12 sinde pini girip 14 ünde ödeme alan arkadaşımız var ben 14 ünde girdim aralık ödemesi ne zaman yatar acaba

bu laledeki büyük ptt demi genç bi çocuk vardı epey konuştuk isimle arayım bari dedi verdim yok böyle bir kargo bize uğramaz direk evinize gelir felan dedi bende pekala deyip çıktım

Dağılım şubesi etimesgutta hocam haberın olsun Sincana gelmeyen posta ve sahipleri bulunamayanlar orda arşivleniyor

az önce pinim geldi, yer kayseri :D Bu ilk pinim ve 2 tane peşpeşe geldi :D Gelmeyen arkadaşlar sabır diliyorum..
Banka onaylama ve pin girmeyi bugün halletim acaba parayı bu ay çekebilirmiyim ?

beyler,eve bekleyenler,şimdi gaziantep postahanesini aradım.antepli dayı açtı , sohbet muhabbet ettik.acık baktılar ettiler postan elimde yeğenim 2 saat sonra bırakacağım dedi.2 haftadır elimde adresi bir türlü bulamadım dedi.eve bekleyenler ptt merkezini arayıp ya da yerel bir postaneye gidip o ilin dağıtım merkezini sorsunlar.

mugla milas an itibari ile elime ulasti ve girdij umarim aralik ocak kazanclarini aliriz bu ay

Benim gelmedi hala ya Aydın Merkez .. Aydında arkadaşın birine gelmiş ama bana gelmedi :D

veeee az önce geldi. şifremi girdim.. umuyorum ki bu ay ki ödemeyi alıcam :D hiç olmadı ocak harici, geçen ayları alırım 2 yalık kanal 4 hane var yanı..

Arkadaşlar ödemeler için işlem hazırlıkları başladı :D hadi hayırlısı pazartesi paralar hesapda olacak %99 ama bir umut yarın diyoruz :D malum dunya geneli hareketlenmeler başladı. türkiyede bir hareket yok tabi hala...

12 ocak pinim bugün geldi -antalya merkez,küçük bir zarf elim büyüklüğünde,para yatırdıklarında bile hiç bu kadar sevinmemiştim ))

arkadaşlar pinler ptt aracılığıyla mı geliyor acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri