12 Ocak Pinleri. Yola Cıkanlar , Ellerine Ulaşanlar Bu Konuda Buluşalım

• Kullanıcı slsrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
evet postacı getiriyor

teşekkürler hocam. Benim adsense hesabım eskiydi.Belediye bina numralarını değiştirmiş mesela oturdugum bina 25 numaraydı, belediyenin numara değişimi sonrası 19 olmuş. Bugün baktım google adsense adresime 25 numara yani eski numara yaziyor.Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba numara haricinde her şey doğru?

teşekkürler hocam. Benim adsense hesabım eskiydi.Belediye bina numralarını değiştirmiş mesela oturdugum bina 25 numaraydı, belediyenin numara değişimi sonrası 19 olmuş. Bugün baktım google adsense adresime 25 numara yani eski numara yaziyor.Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba numara haricinde her şey doğru?

pek bir sıkıntı olacağını zannetmem,ama yinede postaneyi kontrol etmek iyi olur,mektup küçük olduğu için gözden kaçabilir

3. pin isteme yeri ayın kaçında çıkacak biri alıntı olarak cvp verebilirmi çok sık post geçiliyor kaçıyor cevap gelsede

Arkadaslar ilk pini kendileri otomatik yolluyor dimi ? Bunu takip edebilecegim biyer var mi adsense kisminda ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar ilk pini kendileri otomatik yolluyor dimi ? Bunu takip edebilecegim biyer var mi adsense kisminda ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 tl kesinleştiğinde otomatik olarak yola çıkar. Bilgi almak derken gelmediği taktirde belirli aralklarla 2. veya 3. pini isteyebilirsiniz

Arkadaşlar benim hesap daha doğrulanmadı. İş bankasına doğrulama ödemesi bu kadar geç mi oluyor yahu ? Başka banka girsem yoldaki pin iptal olmaz değil mi ?

3. pin isteme yeri ayın kaçında çıkacak biri alıntı olarak cvp verebilirmi çok sık post geçiliyor kaçıyor cevap gelsede

bu ay sonunda gelir 3"ün istek

Arkadaşlar benim hesap daha doğrulanmadı. İş bankasına doğrulama ödemesi bu kadar geç mi oluyor yahu ? Başka banka girsem yoldaki pin iptal olmaz değil mi ?

2 gün içerisinde yolluyorlar işbank 2 hesabımda 2 gün içinde göndermişlerdi

pinleri alamayan arkadaşlar postaneyi arasınlar.sizin bölgenin postacısı ile telefonda görüşün.pin kesin geliyor ama memurlar sallamıyor.

20 tl kesinleştiğinde otomatik olarak yola çıkar. Bilgi almak derken gelmediği taktirde belirli aralklarla 2. veya 3. pini isteyebilirsiniz
anladım hocam tesekkürler
hocam tahminen izmire ne zamana gelir? 1 ayı geçer mi ?
hocam bid hangi kargo ile yolluyorlar?

anladım hocam tesekkürler
hocam tahminen izmire ne zamana gelir? 1 ayı geçer mi ?
hocam bid hangi kargo ile yolluyorlar?

12 ocakta kesinleşen üücret 20 tl ve üstüyse yakın zamanda gelir. Çoğu kişiye geldi. Kargo ile değil postacı getirir posta kutusuna bırakır gider. Fatura geldiği zamanki olduğu gibi.

yeni pin isteme yeri geldi pin isteyin ben 3. yü istedim 3 gün sonra kimlik onayı yapıcam

bende dun 3. pini istedim. bugunde kımlık onayı yaptım ve hesap dogrulandı. bakalım bu adsensenın odemelerı ne zman yapılacak kısmet artık

Benim pin hala elime.ulasmadi.Ne kadar suruyor gelmesi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim pin hala elime.ulasmadi.Ne kadar suruyor gelmesi

maximum 45 gunde ulasması lazım.

45 gun ıcınde ulasmazsa zaten 2. pin istenıyor.

odamı gelmedı 1. ay sonra 3, pin ıstıyorsun. sonrada beklemene gerek yok kımlık dogrulatıyosun okadar. yanı en fazla 2.5 ay beklıyosun

maximum 45 gunde ulasması lazım.

45 gun ıcınde ulasmazsa zaten 2. pin istenıyor.

odamı gelmedı 1. ay sonra 3, pin ıstıyorsun. sonrada beklemene gerek yok kımlık dogrulatıyosun okadar. yanı en fazla 2.5 ay beklıyosun

Saolun cok.aciklayici oldu.

Ocak 2015 pini gelen oldumu arkadaşlar konu eski ama yeni konu açmak istemedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri