12 Şubat Pinleri ne zaman yola çıkar ?

3 gün içinde ..Aksilik olmazsa mart 10 a kadar alırısn benım hep o şekilde geliyor.

Hala 12 ocak pinini beklemekteyiz.

hocam isterseniz evinize yakın ptt ye gidin ve sorun çünkü bir arkadaşım o şekilde aldı ancak. Dağıtım sıkıntılı bizim ülkede

hocam sizede aynı şeyi söylüyeceğim isterseniz ptt ye gidip bir kontrol edin

dün oradaydım tel no felan bıraktık postacı tanıdık hala ses seda yok yok yok

:D bu ilk pinim değil ama bu çok geç oldu :D daha şubat pinleri gelecek :D :D oğoooo

benimde ilk değil de bu sefer postacının kapıyı çalması enterasan geldi 3 pin aldım ben hepside zamanın da aynı tarihler arasında geldi.

---------- Mesaj saat 11:30:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:33 civarında gönderildi. ----------

çok şanslısınız biz antalyada yız arkadaş ptt gidip aldı 2 ay sonra

inşallah bizimkiler çabuk gelir #Diren12Şubat Pini :D

bende antalyadayım kepez de ::) postacı amca sıkıntı yaratmıyo 3.pin aynı tarihler aralıgında geldi dediğim gibi.

benimde ilk değil de bu sefer postacının kapıyı çalması enterasan geldi 3 pin aldım ben hepside zamanın da aynı tarihler arasında geldi.

---------- Mesaj saat 11:30:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:33 civarında gönderildi. ----------

bende antalyadayım kepez de ::) postacı amca sıkıntı yaratmıyo 3.pin aynı tarihler aralıgında geldi dediğim gibi.

her ay pin beklemekten bıktım yahu :D :D daha 10 pin daha istenecek uff ki ne uff

bekliyoz hocam güllük ptt de :D inşallah gelir :D

inşallah bizimkiler çabuk gelir #Diren12Şubat Pini :D
#diren12şubat pini diye twitterda hastagı paylaştıralım :D. Eğer gelmesse ben etkinlik açıyom pankartlar senden. Toma falan umrumda değil google binasını basarım camlarını indiririm gelmesse :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri