12 Şubat Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

zetsurin

Kayıtlı Üye
12 şubat pinleri yola çıkanlar buradan yazsın.Tek bir konuda birleşelim

edit. Arkadaşlar 12 şubat pinleri yola çıkan varsa yazarsa herkes açısından iyi olur :)

Adsense giriste youtube kazanclari 15 ine kadar yansir falan diyor. Yani pin 15 inden sonrada cikabilir. Benim 2 adsense kesinlesmis tutarlar 20 tl gecmesine ragmen henüz cikmadi.

Benim pin basılmış 3, 5 gün içinde yola çıkacakmış arkadaşlar.

pinler 14 subatta yola cıkmış gözüküyor. banka hesabını coktan dogruladım bakalımö

Arkadaşlar an itibariyle pinim yola çıkmış bulunuyor.

evet pinler yola cikmis arkadaslar.. herkese hayirli ugurlu olsun..
insallah en kisa surede ellerimize ulasir..

benimde pin yola çıkmısta test ödemesi yatmamıs yeni hesap bankamatik kartı olmadıgı için gişe sırası aldm kadına söyledim bana google'dan test ödemesi yatacaktı kadn o ne ya dedi ilk defa öyle bişey duydm adsadassad

pinin yola çıktığı nerde yazıyor kesinleşmiş kazanç 232 benimde pinin yola çıktığını nasıl anlıyoruz

Pin yokken Adsense'nin değeri : 20 TL (İçerisinde birikmiş 5-10 varsa)
Pin varken Adsense'nin değeri : 200 TL (İçerisinde birşey yokken)

O kağıt parçası 180 TL yani, dikkatli olun :D

pinin yola çıktığı nerde yazıyor kesinleşmiş kazanç 232 benimde pinin yola çıktığını nasıl anlıyoruz

AYNEN ben banka hesabı yazmadım acaba pinim yola çıkmışmıdır nerden anlıyoruz çıkıp çıkmadığını ?

AYNEN ben banka hesabı yazmadım acaba pinim yola çıkmışmıdır nerden anlıyoruz çıkıp çıkmadığını ?

'Askıda' yazısının üstüne ''ayrıntılar'' tıklayın orda ''Lutfen pininizi girin'' tıklayın orda yazar pınınizi olusturup ödeme adresinize postalayacağız diye

ilk defa pin bekliyorum acaba mart ayindaki odemeye yetisebilir miyiz?

Benimkide çıkmış gercekten cok mutluyum anlatilmaz yasarnir baskada diyeck bsey yok

Tahmini ne zaman gelir? Pinleri eline ulaşanlar bu konuyu tekrar up yaparsa herkes ptt'ye gidebilsin bakmaya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri