12 Şubat Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

8. günde Almanya'ya pin geldi. Hızlı oldu açıkçası :D Braunschweig, Hannover civarları.

o bu degilde bizim apartmanda birisi daha var bu işi yapan sabah kapıda pin vardı la:) aldım koydum cebe 2ci kattaymış yarın gitcem bi bakacam neyin nesiymiş.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; sen yanlışlıkla bizim evimi verdin oğlum yoksa. kat 4 olacaktı 2 degil:D

o bu degilde bizim apartmanda birisi daha var bu işi yapan sabah kapıda pin vardı la:) aldım koydum cebe 2ci kattaymış yarın gitcem bi bakacam neyin nesiymiş.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; sen yanlışlıkla bizim evimi verdin oğlum yoksa. kat 4 olacaktı 2 degil:D

Olabilir,yapmis olabilirim.Yurda gelince google bize mektup atmaz deyip çöpe atıyolar:D:D:D:D

benim genelde 3 haftada geliyordu bakalım bu sefer ne olacak.

Ben telefon numaramı ptt'ye bıraktım postacı dayıyı da kafaladım gelirse arıyacak bakalım

google un aslında PIN için fedex gibi bir seçenek sunması lazım,al masrafını 30-40 dolar neyse (ben cj.com dan çek alıyordum bu yolla 50 dolar gibi masrafı oluyordu ama tak diye geliyordu)ama garanti olur en azından 2 gün sonrada pin elimizde olur,zorda bir iş değil.

google un aslında PIN için fedex gibi bir seçenek sunması lazım,al masrafını 30-40 dolar neyse (ben cj.com dan çek alıyordum bu yolla 50 dolar gibi masrafı oluyordu ama tak diye geliyordu)ama garanti olur en azından 2 gün sonrada pin elimizde olur,zorda bir iş değil.

kesinlikle. bbu sistem iş değil ya daha ocak pinim gelmedii :/

14 Subat'ta yola cikti bizimki de, Insallah bu hafta ici gelir diye umuyorum.. :)

benim daha ulaşmadı. İzmir'e gelmişse pinler Türkiye sınırlarına girmiş diyebilirmiyiz.pinler aynı gündemi yola çıkıyor yoksa farklı günlerdemi yola çıkıyor.bilen arkadaşlar cevap verebilirmi?

bende izmirde bekliyorum umarım gelir yakın zamanda

Valla ben bugün başka bir ildeydim. Babam aradı "senin google geldi" dedi çok sevindim. (: Az önce eve gelince direk onayladım. :) İki gün ile ödemeyi kaçırdım sanırım. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri