12 Şubat Pinleri Yola çıkanlar / Ellerine ulaşanlar

Bu adsense hesabı sizin mi, yoksa başkasından mı satın aldınız ?

Şu resimdeki gibi geliyor.

http://www.ytpara.com/286557-post57.html

Benim. site hesabı olduğundan olabilir mi?

---------- Mesaj saat 21:09:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:27 civarında gönderildi. ----------

sizinki sanırım websitesi olduğu için öyle ama bilemeyeceğim

evet. web sitesi

Sanırım kimseye gelmedi pin ama 2 hafta içinde gelir büyük ihtimalle.

ben bi p.tesi gideym postahaneye bakaym evi bulamayınca belki oraya bırkmıslardır

Ya bende pazartesi pttye gidip numaramı bırakıyım . Bide ptt pazar günü dağıtıma devam ediyomu ?

beyler ben adresi yanlış yazmışım yeni taşınmıştık da bu eve. pin nereye gönderilir adres bulunamayınca, nereden gidip almalıyım yani. bi bilgisi olan var mı?

odeme donemine kadar gelse de bu ay hayirlisiyla odemelerimizi alsak..

2. pin ne zaman istenebiliyor

bugün ısparta ptt şubesine gittim googledan 1 tane bile zarf gelmemiş daha

Pttye gittim o kalabalığı görünce çıktım gittim :D

pini gelen?

---------- Mesaj saat 19:03:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:17:30 civarında gönderildi. ----------

18 gün oldu.

pttye gitmenize gerek yok.gittiysenizda bulunduğunuz ilin posta dağıtım merkezi nosunu sorun.oradan takip edin.pttdeki veznedarlar yurtdışından gelen postaları takip edemiyormuş.benimki 15 günde türkiyeye giriş yapmış,postacı 2 hafta elinde gezdirmiş.29 gün sonra aldım 21 i gece girdim anca yetiştim :D.

demem o ki postacılarda olsa bile sallamıyorlar peşine düşmeniz lazım.illa ki geliyor.

Pin gelen varmı bu gün bide pin alanlardan pttci kapıyamı getirdi apartmandamı buldunuz

benim 2 ay oldu beklemedeyim. 17 şubattta ikinci pini istedim. 3.pin isteği ne zaman gelir ? kimlikle onaylatcamda hemen

2. pini isteyebilen oldu mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri