Pini dün girdim,bugün sabah hesaptaydı
pinleri pazartesi girmiştim ama birincil ödeme planına bu sabah ayarladım bugün olmasa da yarına yatar herhalde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pini dün girdim,bugün sabah hesaptaydı
birazdan girer pini girdiysenOfff işleme girmedi halageçenlerde birisi yazmıştı pini girdikten 2 saat sonra işleme girdi diye,pini pazartesi girdim birincil ödeme planını bu sabah seçtim ama hala işlemde değil
![]()
Pini pazartesi girdim hocam...inşallah birazdan alırız mutlu haberi.birazdan girer pini girdiysen
Offf işleme girmedi halageçenlerde birisi yazmıştı pini girdikten 2 saat sonra işleme girdi diye,pini pazartesi girdim birincil ödeme planını bu sabah seçtim ama hala işlemde değil
![]()
acele etme işleme geç girsede yarın alırsın paranı
Los AngelesÂ*-Â*saat kac?,Â*Los AngelesÂ*icin zaman bilgisi buraya bak hocam daha zamanı var) tahminim yarın sabaha görürsün işlemde oldugunu
birazdan girer pini girdiysen
@prisonbreak
@yuzuak
benimde pinler geldi carsamba gunu girdim banka hesaplarinida girdim birincil odeme plani yapmadim test odemeleri geldi sizce beklemelimiyim yoksa birinci odeme yontemi yapayimmi ?
@prisonbreak
@yuzuak
benimde pinler geldi carsamba gunu girdim banka hesaplarinida girdim birincil odeme plani yapmadim test odemeleri geldi sizce beklemelimiyim yoksa birinci odeme yontemi yapayimmi ?
@prisonbreak
@yuzuak
arkadaşlar sorum olacak size ben pinimi gireli 3 gün oldu paramı hala alamadım neden acaba ? banka odemesini felan aldım sıkıntı yok ama 3 gündür para yatmadı hesaba neden ne yapmam lazım ?
arkadaşlar sorum olacak size ben pinimi gireli 3 gün oldu paramı hala alamadım neden acaba ? banka odemesini felan aldım sıkıntı yok ama 3 gündür para yatmadı hesaba neden ne yapmam lazım ?
Bide Bu birincil yapma olayı nedir arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim ?
hocam test ödemesi almadan evvel banka bilgilerini girdikten sonra birincil ödeme yöntemini secme senegi var zannedersem siz onu secmedıgınız için ödemenizi almamıs olabilirsiniz tekrardan banka bilgileri oldugu sayfa giriş yapın ve birincil ödeme yöntemini secin pazartesiye paranız hesaba gecmiş olur
---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------
bide hocam ödeme alabilmeniz için 200 tl üzerinde olmanız gerek
çok sagol hocam birincil yapmamışım teşekkürler yaptım şimdi pazartesiye mi yatar diyorsunuz![]()
2 pin antalya merkeze ulaştı şimdi kendi üsüme değil isimleri değiştirsem kendi
üstüme alsam banka test ödemesi istesem olurmu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.