Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işleme girmesini bekle başka bişey yapma eninde sonunda girecek![]()
işleme girdi para yattı hocam![]()
hayırlısı olsunişleme girdi para yattı hocam![]()
Hocam 12 sinden sonra pin + banka girilince o ayi odemiyor obur ay 2 ay beraber mi odeme yapiyor?Bu ay kesinleştik sonra pini girersen bu ayın ödemesini alamazsın,alabilmen için 22inden sonra girmen gerek.
geçen ayın kesinleşmiş kazacı var yatmadı Pini girip yatan varmı 5gün önce pin girdim yatmadı para
haziran ayı kazancı benim 5 hesapta yattı dikkat edin banka girince birincil olarak ayarlayın eskiden otomatik ayarlardı şimdi ayarlamıyor
spama düşmediyse adsenseler banlanmazsın hocam merak etmesağolasın hocam farketmemiştim Harbiden öyleymiş 5gündür boşboşuna bekliyorum valla banlanmadan alalım dediydik bu kötü oldu
spama düşmediyse adsenseler banlanmazsın hocam merak etme
Bellide olmaz hocam son 3aydır ddigin gibi oluyo ama ondan önce çok adsanselerim gitti sapasağlam insallah sorunsuz atlatırız yine
test ödemesi gelmedimi ki hocam bu birincil hesap olayı nedir 17 sinde bende kimlikle onayladım ama hala gelen giden yok adsense girmek istemiyorum şimdi dediğiniz olaydan mı acaba ödeme gelmemesi hala ?
test ödemesi geliyorda eskiden otamatik birinci olarak ayarlıyodu, şidmi manuel olakrak ayarlamak gerekiyomuş ödemeler kısmından birinci olarak ayarlaya tıklamak gerekiyo
birde bu mu çıktı şimdişimdi yapsam acaba alırmıyım gün bitmeden ödemeyi
![]()
Arkadaslar 12 sinde pin + test odemelerini halletim para yatmadi bana halen bir dahaki ayami kaldim 21 inde odenecek mi ?
editt sikinti cozuldu....Ekledigin banka hesabini birincil hesap yaptin mi hocam, eger yapmadiysa yatmaz para
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.