12 Temmuz Pinleri Yola Çıkanlar?

Aynen 3.sünü isteyip kimlikle onaylayacağım artık yapacak bir şey yok :D 21'inde 3.pini isteme hakkım oluyor banka onayı vs de derken 25ine doğru alırım heralde parayı :D

siz çok geç kalmışsınız ben 3 ünde kimlikle onaylattım adsenseyi :D

Aynen 3.sünü isteyip kimlikle onaylayacağım artık yapacak bir şey yok :D 21'inde 3.pini isteme hakkım oluyor banka onayı vs de derken 25ine doğru alırım heralde parayı :D

3üncü pin isteme ne zamandı işte onu soruyorum 2inci pin istemeden 21 gün sonramı 27 gün sonramıydı bizde kimliksiz doğrulamayı düşünüyoruz :D

İlkini geçen ayın 3 ünde almıştım. Bakalım bu ne zaman gelecek. Aynı zamanda iki adsenseden de ilk ödemelerimi alacağım çok şükür..

şehirle falan alakası var mı bunun tokat a 1 haftada geldiğini duydum ben istanbuldayım 2 ay oldu daha gelmedi

arkadaşlar 12 temmuzda yola çıkan ilk pinim geldi istanbulda ikamet ediyorum.diğer pinlerde kısa zamanda gelecektir.

arkadaşlar konu açmayı düşünüyordum ama hangi başlıkta açmayı seçemediğim için sizlere bir soru sormak istiyorum.
12 temmuzda 10 adet adsensenim pini yola çıktı ve 8 tanesi ödeme eşiğini geçti. bu adsenseleri ailemin ve yakın çevremin adına açtım. ve hepsine farklı adresler verdim yurdumun çeşitli yerlerine.
şimdi bu adsenseleri banka hesaplarını kendi banka hesaplarımı mı ekliyim yoksa adına adsense açtığım kişilerin banka hesaplarını eklemeliyim. kendimin farklı banka hesaplarımı eklesem sıkıntı olurmu olurmu dikkat çekermiyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri