12 Temmuz Pinleri Yola Çıkanlar?

Dostum kirmizi şerit tam olarak nasil oluyor örneğin var mi? Bende hosted account yaziyor ama pini girilmis...kendimi bildim bileli bu hep boyleydi??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direk anasayfada çıkar görürsün yani yukarıda uzun bir şerit.

arkadaşlar pin geldi gireli 4 gün oldu banka hesabıda girildi ödeme vardı işleme girmedi ayın 22 sinden sonramı ödeme olur?

Hangi ayın pini geldi, kaçıncı istemende geldi, bende bekliyorum 12 Haziran pinim hala gelicek, postaneye gittim elimize sizin adınıza mektup gelmedi dediler..

TEMMUZ 12 de yola çıkan pin geldi.. Bugün sabah atmışlar kapıdan.. Bu ikinci adsensem ve hepsi ilk seferde geldi.
Geçen ayda bir pin almıştım. Sizin geçikmeler büyük ihtimalle postacı kaynaklı tabi adres yanlış değilse.. 3 haftada geliyor.

Birde aslında google ye mail atıp takipli gönderi istemek lazım. Ücreti neyse kessinler.. Böyle bir hizmet varmış. Dün ptt yi aramıştım takip sistemi var mı diye Karşı taraftan takipli göndermesini isterseniz ve size barkod numarasını verirse takibi kolay olur dediler. Belki bu bilgi işinize yarar.

Şimdi PTT'ye gidiyorum herhangi bir posta var mı diye sormaya, bol şans dileyin...

Postalarınız gelmiyorsa müşteri hizmetlerine şikayet edin. PTT nin sitesinde 444 lü bir numara olacaktı. Dün şikayet ettim bugün geldi :)

Hocam aradım, barkod numarası istediler. Adıma göre sorgu yaptırdım herhangi bir gönderi bulunmamaktadır dediler. Gitti mi yani bizim pin :(

Hocam aradım, barkod numarası istediler. Adıma göre sorgu yaptırdım herhangi bir gönderi bulunmamaktadır dediler. Gitti mi yani bizim pin :(

yok yahu yurtdışı gönderilerinde isimle takip edemiyorlarmış. Bana öyle söylediler. Sen git dağıtım merkezinden postacınızdan falan sor.

ben yurt disinda yasiyorum istanbuldaki eve pin gondertmistim annemi uyarmistim boyle boyle bir sey gelirse haber ver diye gecen sordum aa evet cope attim dedi yikildim resmen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri