İzmirli pinin geldi mi?
hayır gelmedi, ikinci pini isteyeceğim 15ine kadar gelmezse..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İzmirli pinin geldi mi?
adresi dogru yazdıysanız postalarım gelmiyor adresime diye şikayet edin bence.. Adamlar şikayetten sonra kapıyı çalıp teslim ediyor
Daha önce bizim postaları bırakın sokağımızdaki evlere bırakmayı yanımızdaki caddede önüne gelene atıyorlardı.. Şimdi durum düzeldi
kesin yollar, benimde bi adsenin gelmedi başka yere yollattım oraya geldi diğeri. Pin gelmedi diye panik yapma. Keske ayın sonunda 1 tane daha isteseydin, 12 sin de de 1 tane daha istiycektin 3. istedikten sonra hemen onay yapabiliyorsun. Sıkıntı olmuyor.Hocam google kesin yolluyo dimi pinleri. adres gayet net ve açık zaten ev müstakil. kargolarda felan hiç bi sorun çıkmadı şuana kadar..ve dediğim gibi pinleri kesin yolluyor dimi. rezil olmayalım sonra adımıza birşey yoksa
kesin yollar, benimde bi adsenin gelmedi başka yere yollattım oraya geldi diğeri. Pin gelmedi diye panik yapma. Keske ayın sonunda 1 tane daha isteseydin, 12 sin de de 1 tane daha istiycektin 3. istedikten sonra hemen onay yapabiliyorsun. Sıkıntı olmuyor.
Hocam ayin 4 unde 2. İstedim 3 isteyebilir miyim bugün?
Hocam ayin 4 unde 2. İstedim 3 isteyebilir miyim bugün?
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam adsense eşiği geçince otomatik gönderdiği 1. pin isteği oluyor dimi. sonra ayın 4 ünde çıkan 2. sonrada bu ayın sonuna doğru çıkcak olan 3 olur yanlış bilmiyorum dimi. ve 3.yü istediğimizde hemen arkasından kimlikle onaylatıyomuyuz yoksa tekrardan 21 günmü bekleyeceğiz
Merak ettiğim bir konu bakalim bilen var mi
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam adsense eşiği geçince otomatik gönderdiği 1. pin isteği oluyor dimi. sonra ayın 4 ünde çıkan 2. sonrada bu ayın sonuna doğru çıkcak olan 3 olur yanlış bilmiyorum dimi. ve 3.yü istediğimizde hemen arkasından kimlikle onaylatıyomuyuz yoksa tekrardan 21 günmü bekleyeceğiz
Bak 1. yola çıkıyor, sonra ayın sonunda 2. istiyorsun. sonra ayın 12 sinde tekrar istiyorsun. 3.yü istedikten sonra hemen onaylatabiliyorsun ve 5 dakika içinde onaylıyorlar.
Doğru hocam öyle olabilir. Siz bi de 12 sinde kontrol edin daha önce de isteme imkanı olabilir.Hocam yardımın için sağolasın.. ben ikinciyi bu ayın 6 sında istedim. 3. istek ne zaman çıkıyor birisi 21 gün arayla demişti ama doğrumudur.
pinin yola çıktığını nerden anlıyoruz?
pinim dün öğlen geldi kocaeli gebze..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.