12 Yaşında Bir Çocuğun Para Kazanma Hikayesi...

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Başarılı ınsan elıne fırsatlar gecen degıl elıne gecen fırsatı en ıyı sekılde degerlendırendır tebrık ederım kardeşim [MENTION=10659]elsaati[/MENTION]

teşekkür ederim hocam kimse benim 12 yaşımda olduğuma inanmıyor konuşma tarzımdan belli olması lazım siz benim 12 yaşımda olduğuma inanıyor musunuz?TC KİMLİK attım sahte tc falan dediler :D

teşekkür ederim hocam kimse benim 12 yaşımda olduğuma inanmıyor konuşma tarzımdan belli olması lazım siz benim 12 yaşımda olduğuma inanıyor musunuz?TC KİMLİK attım sahte tc falan dediler :D

acıkcası yasınla ılgılenmıyorum azımınle ılgılenıyorum kım kac yasındaysa kac yasında orası benı ılgılendırmez benı ılgılendıren basardıgı seydır... Bknz:Fatih Sultan Mehmet 17 yasında istanbulu fethetti.

acıkcası yasınla ılgılenmıyorum azımınle ılgılenıyorum kım kac yasındaysa kac yasında orası benı ılgılendırmez benı ılgılendıren basardıgı seydır... Bknz:Fatih Sultan Mehmet 17 yasında istanbulu fethetti.

bir kuşak sonrada istanbul fetih yaşı 12'lere falan iner.
göbekten uydurmayın. 21 yaşında istanbulu feth etmiştir.
19 yaş rivayettir ama kesin delili yoktur.
21 yaş kesindir.

konu dışı ama böyle önemli olayların bu denli yanlış lanse edilmesi kabul edilir gibi değil bu yüzden müdahale ettim.

Akıl yaşta değil Başta dır... Helal olsun umarım kazançların daimi olur. Ama önce Okumanı isterim

Akıl yaşta değil Başta dır... Helal olsun umarım kazançların daimi olur. Ama önce Okumanı isterim

teşekkür ederim hocam hafta içleri youtubeye sadece yarım saat bakıcam bot ile yükleme emrini vericem aynı anda 10 kanala diğer gün yarım saat girip bir daha yüklücem böyle :)

helal olsun bu yaşta bu kadar kazanmışsın okulu sakın aksatma dersine çalış youtube bugün var yarın yok.

yaşıtların tiner bali bonzai çekerken senin iş yapıp para kazanman güzel bir şey delikanlı.

21 yaşında dostum :)

Yaşın ile söylenenlere kulak asma, salla gitsin. Bu yaşta bu olgunlukla yt işine girişmen zaten başlı başına bir erdem senin için. Çoğu abilerin daha bırak kanal yapmayı daha adsenseyle kanalı ilişkilendirmiyorken yada adsenseye başvuramıyorken sen para bile kazanmışsın (Forumda bu tarz konuları gördüğümden yazdım).

Belki bu forumun ihtiyarlarından sayılırım:) Yaşın çok genç, gençliğini, çocukluğunu yaşa. Herşey zamanında güzel. Telafisi yok! Yt işini bence şimdilik hobi olarak yap, yani ek gelir gibi yani. Yaşın 18 e gelince zaten zorlayacaksın kendini:)

Tekrar tebrik ederim kardeşim, fakat hayat acımasız ve geri dönüşü yok! Herşey zamanında güzel şimdiden para derdine düşme, günde 1-2 saat bu işlere yor kafanı sonrası çocukluğunu, gençliğini yaşa( çocuk dediğime alınma malum 18 yaş altı çocuk kabul edilir). 18 inden sonra zaten hayatla mücadelen başlayacak, Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. Bol kazançlar.

12 yaşında altyazıyla dexter mı izliyorsun ? vay be şimdinin çocukları zehir.

yanlış hatırlamıyorsam ben 12 yaşında bugs bunny, duffy duck falan izliyordum :)

12 yaşında altyazıyla dexter mı izliyorsun ? vay be şimdinin çocukları zehir.

yanlış hatırlamıyorsam ben 12 yaşında bugs bunny, duffy duck falan izliyordum :)
hocam ben de avatar bulamadım dexter falan izlemem yani :)

Yaşın ile söylenenlere kulak asma, salla gitsin. Bu yaşta bu olgunlukla yt işine girişmen zaten başlı başına bir erdem senin için. Çoğu abilerin daha bırak kanal yapmayı daha adsenseyle kanalı ilişkilendirmiyorken yada adsenseye başvuramıyorken sen para bile kazanmışsın (Forumda bu tarz konuları gördüğümden yazdım).

Belki bu forumun ihtiyarlarından sayılırım:) Yaşın çok genç, gençliğini, çocukluğunu yaşa. Herşey zamanında güzel. Telafisi yok! Yt işini bence şimdilik hobi olarak yap, yani ek gelir gibi yani. Yaşın 18 e gelince zaten zorlayacaksın kendini:)

Tekrar tebrik ederim kardeşim, fakat hayat acımasız ve geri dönüşü yok! Herşey zamanında güzel şimdiden para derdine düşme, günde 1-2 saat bu işlere yor kafanı sonrası çocukluğunu, gençliğini yaşa( çocuk dediğime alınma malum 18 yaş altı çocuk kabul edilir). 18 inden sonra zaten hayatla mücadelen başlayacak, Allah yardımcın ve yardımcımız olsun. Bol kazançlar.
Serdar abi yorumun için çok teşekkür ederim ben de dışarı çıkıp oynamak isterim ama benim çevremde hiç erkek bir arkadaşım yok serdar abi kızlar var onlarla da oynanılmıyor.Ben de dışarı çıkıp oynamak isterim ama olmuyor peşimden kovalayanlar oluyor benden nefret eden 10 15 çocuk var kovalıyorlar beni bazen böyle işte.

Serdar abi yorumun için çok teşekkür ederim ben de dışarı çıkıp oynamak isterim ama benim çevremde hiç erkek bir arkadaşım yok serdar abi kızlar var onlarla da oynanılmıyor.Ben de dışarı çıkıp oynamak isterim ama olmuyor peşimden kovalayanlar oluyor benden nefret eden 10 15 çocuk var kovalıyorlar beni bazen böyle işte.

Kurtlar vadisi izletirsen yeni nesile olacağı bu tabi:) Valla kardeşim dediğim gibi kendini pc ye hapsetme çocukluğunu, gençliğini yaşa derim benden bir tavsiye sana. Hayat çok acımsızdır ve geri dönüşü de yoktur, sonra ararsın pc başında geçirdiğin çocukluk gençlik yıllarını.Çok forumda görürüm bu tarz konuları, tabi ki hayat, senin hayatın. Annenle-babanla-ailenle geçir yani. 18 inden sonra sen istesen de istemesen de hayatla mücadelen başlıyor;)

bu arkaadaş pm ile skypemi istedi verdim.bi soru sormuş geç gördüm.cevap alamayınca silmiş :)

bu çocuk ileride iyi yerlere gelir demedi demeyin. Bundan sonra bende abinim. Parayı bulunca abini unutma yoksa ADuket!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri