12 Yaşında Bir Çocuğun Para Kazanma Hikayesi...

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Usta ordan 100 gram döner çek :D bırak bu işleri kardeşim :D

Servis ağımız şehirler arası değil malesef, ama Bursaya gel patlayana kadar yediririz ayıpsın ;)

Teşekkür ederim abi skype alıyım o zaman senin de tanışalım fikir alışverişi yapalım :)

:DÇok durgunsun Skype'de bu aralar Sedat abi canlan biraz :D

Ben Msn'e ihanet etmedim etmem. O yüzden skype kulanmıyorum. Facebookum var, kulanıyorsan [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]'dan ekleyebilirsin beni kardeşim

Senin yaşında bende hacking forumlarında takılıyordum aslında şuanda youtube işimde bunla ilgili :) gerçi senden 3 yaş büyüğüm ama helal olsun kardeşim sana.

Ben youtubeden para kazanma işine ilk olarak webmastersitesi'nden merak sardım ilk başlarda adsense hesabı satıyordum direk yani bomboş.8 tlden satmıştım 1 tane.Sonra video atmaya başladım gündemden izlenmiyordu bir gün sahte tık yaptım adsensem yine kapanmadı neden bilmiyorum :)

Bundan sonra bir vine kanalı açtım ve bu vine kanalı tuttu gibi oldu ama vine kanalı Freedom partnerdeydi.Bir iki video attım tuttu 100 abonem olmuştu bazı videolar sayesinde ödeme yapmıyorlar diye üzülmüştüm çok.Parasını şimdi alıyorum :)İşte vine kanalıma azar azar renderden videolar atıyordum benim PC çöptü render yaparken kapanıyordu pc video izlerken falan render yaparken kapanmaması için Kasayı yan yatırıyordum ve kapanmasın diye fanı üflüyordum :D .Renderi yapıyordum atıyordum videoları o 3 4 ayım öyle geçti sonra ise yine adsenseye yöneldim bir özgün kanal bulmuştum o kanalı çekiyordum.

Yani o kazançalrdan sonra youtubeyi bıraktım artık sabrım kalmamıştı 1 aydan sonra tekrar başladım kendimi geliştirdim her konuda vds bile aldım kazancım günlük 1tlyi geçmiyordu.Fakat bundan 1 ay öncesine kadar.Bir çizgi film kanalım vardı 2 video ile 4 günde 360 TL kazandım ve o zaman çok sevinmiştim şimdi ise pini bekliyorum.Dediğim gibi hiç yılmadım şu anda yine spam yapıcam 150 200 kanal yapmayı düşünüyorum okullarım açılana kadar.Sonrasında bakmıyacağım bile.Ytpara ailesinden tek isteğim beni dışlamamaları.Bu forumda 5 6 tane abim haricinde en önemli abilerim ise [MENTION=12575]bio33[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam.Hiç beni yaşımdan dolayı dışlamadılar.Fakat çoğu kişi yaşımdan dolayı benle alay ediyor.Konuya dönersek şimdi ise 200 kanal yapmayı düşünüyorum Freedom partnerde inşallah aylık istediğim hedeflere ulaşıcam.Sizlerin de az da olsa yardımlarını bekliyorum.Konuyu asla yardım konusu olarak algılamayın.Sadece bazı abilerimden yardım istiyorum 15 günümü en iyi nasıl değerlendirebilirim diye?Bu resim de son kazancım oluyor.Forum sayesinde aldım bu parayı.İyi ki bu foruma üye olmuşum freedomdan ödeme gleiyor her ay 20 dolar 80 dolar falan çok seviniyorum bana göre çok iyi bir para.Herkese iyi kazançlar diliyorum forumdan ytden kazanmak isteyenler var ise bence en büyük şey sabır sabır olduktan sonra her şey oluyor bana göre.

Herkese iyi kazançlar dilerim.Forumdaki benden büyük tüm abilerime.Sağlıcakla.

girisimci ve tuttugunu koparan bir nesili gormek burdaki abilerini cok mutlu eder. Basarilarinin devamini dilerim. Ilerde ozgun kanal girisimlerinde de bulunmayi unutma ;)

girisimci ve tuttugunu koparan bir nesili gormek burdaki abilerini cok mutlu eder. Basarilarinin devamini dilerim. Ilerde ozgun kanal girisimlerinde de bulunmayi unutma ;)

özgün kanal girişiminde bulunucam hocam şimdi kazandığım paralar geleceğim için zaten bir şeyler düşnüyüorum özgün kanal hakkında :)

Ben 12 yaşında sokaktan topladığım bira şişelerini bakkala satıyordum :)

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] . Ege Senin Yolun Açık Kardeşim Rabbimden Mutlu Mesut . Saglıklı Yıllar Dilerim Adına :)

Bir cocugun bu isle urasip para kazanmasi inandirici gelmedi bana bu is gercekten zor bi is sanirim birileri cocuklari ozendirip formu cocuk yuvasi yapmaya calisiyor.

Hocam inanmayan inanmaz 12 yasinda oldugumu [MENTION=12575]bio33[/MENTION] murat abim ve [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sedat abim biliyor.

vlog öneririm. senin gibi bi çocuk yapıyor bunu ismi aklıma gelmiyor....herkez tanıyor zaten bi sor :)

Hocam vlog diyorsunuz da unlu degilim ki kim beni dinlesin hocam ben unlu değilim bir sey degilim vlog yaparim yapmasina da iste kim beni dinleyecek ne anlatsam dinlenir bir de su cocugun ismini hatirlamaya calisirsaniz cok sevinirim hocam.Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri