120 Aboneli 20k izlenmeli kanal satılık

• Kullanıcı hasanefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Tüm kanalların analiz verilerinin resmini konuya koydum ciddi alıcı olanlar pm atsın cumaya kadar satılmazsa alışverişi yapalım.

pm ler gönderildi satış pazara kadar devam ediyor anlaştığım kişiden cumaya kadar haber çıkmazsa pazara kadar devam pazar günü de satılmazsa satmıyorum arkadaşlar adsense de zaten 300tl olur o zamana kadar.

Cevap: 160 Aboneli 37k izlenmeli kanal 190tl adsense ile satılık

Konu güncel

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam. bende bi pm alabilrmiyim. Ciddi düşünüyorum birde skyp ekledim bir kaç sorum olcak cevaplarsınız hemen alabilirim

arkadaşla fiyatta anlaştık fakat arabanın alt takımlarında bir sorun var yarın servise götürecegim eger masrafı cok tutmazsa yarın tekrar konusuruz eger satılmadıysa alacagım ama satılmıssa yapacak birsey yok.

pm ler gönderildi bu arada creative network den partnerlik kabul edildi bekletiyorum teklifi isterse alan arkadaşlar kabul eder yada etmez kendisinin bileceği iş. Toplam adsense de gelir 226tl oldu kanal abonesi 186 arkadaşlar pazara kadar satılmazsa satışa devam.

Kanal satılmıştır alışveriş " attozer " Arkadaşla gerçekleşmiştir parayı atm den yatırdı şimdi eve gelmesini bekliyorum ben de kanalları atıcam konu kilitlenebilir.

dostum bu aralar gelirli kanal arayışlarındayım pm ile bilgi verirmisin ciddiyim almakta. adsense ile birlikte satılık sanırım bana da böyle bir kanal lazım. adsensem ve kanallarım patladığından acil derecede kanal arayışım bulunmakta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri