1200 Tl Hangi Kamerayı Almalıyım

elfida

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.wutuwutu.com
Merhaba arkadaşlar. Samsung galaxy a5 telefonum ile 50 bin aboneye kadar geldim. Artık yeri geliyor dışarıda video çekiyorum yeri geliyor vlog çekiyorum vs gibi ama bu zamanda kamerayı değiştir artık , kamera al , tost makinesiyle mi çektin gibi yorumlar alıyorum bu yüzden yeni bir kamera almak lazım.

Geçen 3 gün boyunca Ankara'da 3 büyük Avm gezdim Çoğu yerde video kamera yok. Elle tutulacak 2 tane ürün buldum

1. si : Panasonic hc- v750 şuan piyasada yok mediamarkt alttan çıkardı 3500 tl fiyatı varmış ilk geldiğinde teşhir ve 1 yıllık ve tek ürün son 1600 tl ye bıraktığı için alamadım. Bu kamera bu fiyata iyiyse 10 gün bekler alırım ama 10 gün benim için 10 tane daha kalitesiz video demek.

2. Sony a5000 mirorless . Bunu 1200 tl ye vericek. Ama bununda minput autput mikrofon girişi yok ve ses kaydetme kalitesi de mirorless lerin kötü oluyormuş.

Benim Kredi kartım ile alışveriş yapabileceğim max 1200 TL limitim var arkadaşlar. Bu paraya önerebileceğiniz ev ortamında , dış ortamda , ışıksız ortamda iyi dönüş sağlıcam kameraya ihtiyacım var. Yine Kredi kartıyla 2. el az kullanılmış satılıyorsa o da oalbilir. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Bir de aee s50 aksiyon kameram var arkadaşlar.

İkinci el sony a6000 ve 16-50 kit lens + Doğru ve yeterli ışık kaynağı.

yeter de artar bile kardeşim.

hocam aksiyon kamerası seni kurtarmaz video kamera olarak düşünüyorsan canon hfr serisi gayet güzel bence bu arada kanalı merak ettim bakmamız mümkün mü acaba

Kardes bende senin gibi dusunuyorum ama sorun ses. Mikrofon takamiyoruz o cihaza. Kendi kaydettigi ses kötüymuş mediamarkt taki adam bana oyle soyledi

Yani kötü derken, neye göre kötü ? kime göre kötü ? ( özellikle bu tarz yerlerde satıcılara güvenmemeyi de bir seçenek olarak akılda bulundurmak lazım :) )

https://www.youtube.com/watch?v=CjIePbvtb3w

Bu videoyu incele;
4,50 saniyesinde a6000 dahili mikrofonuyla kayıt
5,13 saniyesinde de ilave alınan harici mikrofonuyla kayıt örneği var.

Ortam aşağı yukarı senin ortamın gibi.

Bu video her ne kadar, harici için inceleme videosu olsa da, cihazın dahilinde ki de hiçte yabana atılır cinsten değil. Ki ! çekmekte olduğun kategori için fazlasıyla yeterli (kapalı alan, rüzgar sesi olmaması vs )

Sen şimdi yatırım yapacaksın, paranın karşılığını da almalısın, başka tercihlerde ise başka sorunlarla mücadele edeceksin (misal doğru noktanın netlenmemiş olması )

Çok araştırmak ve öyle karar vermek lazım.

Yani kötü derken, neye göre kötü ? kime göre kötü ? ( özellikle bu tarz yerlerde satıcılara güvenmemeyi de bir seçenek olarak akılda bulundurmak lazım :) )

https://www.youtube.com/watch?v=CjIePbvtb3w

Bu videoyu incele;
4,50 saniyesinde a6000 dahili mikrofonuyla kayıt
5,13 saniyesinde de ilave alınan harici mikrofonuyla kayıt örneği var.

Ortam aşağı yukarı senin ortamın gibi.

Bu video her ne kadar, harici için inceleme videosu olsa da, cihazın dahilinde ki de hiçte yabana atılır cinsten değil. Ki ! çekmekte olduğun kategori için fazlasıyla yeterli (kapalı alan, rüzgar sesi olmaması vs )

Sen şimdi yatırım yapacaksın, paranın karşılığını da almalısın, başka tercihlerde ise başka sorunlarla mücadele edeceksin (misal doğru noktanın netlenmemiş olması )

Çok araştırmak ve öyle karar vermek lazım.

hocam teşekkür ediyorum. Şu cihazı alayım ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri