KANAL SATILMIŞTIR. Teşekkür ederim.
Kanal Adresi : PM veya Whatsapp ile verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 32,500 FULL Organik Aboneye Sahiptir.
Toplam video görüntülenme sayısı : 8 Milyon Organik.
Toplam video izlenme süresi: 122 Milyon Organik.
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Türü: 1 Adet Çizgi Animasyon Film + 15 Adet özgün oyun vardır.
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Yok
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Hayır
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Arkadaşlar sadece organik abonesi bile kullanılabilecek bir kanal. Kanal 10-12 yaş arası izlenen 1 adet çizgi animasyonu sayesinde organik kasılmıştır. Çizgi film telif hakkı olmayan bir film. Ayrıca 15 adet kendi oynadığım özgün oyun vardır. Amacım oyun oynayıp para kazanmasını açmaktı. Ama satmak zorunda kaldım. Aylık 1k üzeri abone geliyor. Tüm aboneler organiktir. Çizgi film silinip, özgün oyunlara devam ettirilebilir ve para kazanmaya başvurulabilir. Oyun kanalına çevrilebilir. Şuan 30k üzeri abone satın alsanız 1000 ABONE başı 80-100 tl ücret ödeyebilirsiniz. Pazarlık yapılır. İstatistikleri ekliyorum.

Kanal Adresi : PM veya Whatsapp ile verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 32,500 FULL Organik Aboneye Sahiptir.
Toplam video görüntülenme sayısı : 8 Milyon Organik.
Toplam video izlenme süresi: 122 Milyon Organik.
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Türü: 1 Adet Çizgi Animasyon Film + 15 Adet özgün oyun vardır.
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Yok
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Hayır
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Arkadaşlar sadece organik abonesi bile kullanılabilecek bir kanal. Kanal 10-12 yaş arası izlenen 1 adet çizgi animasyonu sayesinde organik kasılmıştır. Çizgi film telif hakkı olmayan bir film. Ayrıca 15 adet kendi oynadığım özgün oyun vardır. Amacım oyun oynayıp para kazanmasını açmaktı. Ama satmak zorunda kaldım. Aylık 1k üzeri abone geliyor. Tüm aboneler organiktir. Çizgi film silinip, özgün oyunlara devam ettirilebilir ve para kazanmaya başvurulabilir. Oyun kanalına çevrilebilir. Şuan 30k üzeri abone satın alsanız 1000 ABONE başı 80-100 tl ücret ödeyebilirsiniz. Pazarlık yapılır. İstatistikleri ekliyorum.

Son düzenleme: