klausner12
Yasaklanmış
kanal satılmıştır
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kanal kapanmasından korksaydık spam çalışmazdık kanal kapanacak diye + olarak https://www.ytpara.com/beyond-network/98516-beyond-network.html burada yerli partner var isteyen kanalı bağlayabilir açık kapalı 70 ödeme yapıyorHocam her an kapanabilir diye korkarak satıyorsunuz, saygı duyarım bu ticaret güvenen de alır. Ben de ciddi bir sermayem olsa 18k yı riske atar kanalı alırdım. Çok güzel kazanç olabilir. ama ihtiyaç demeyin lütfen.
Bu tamamen bir strateji tabii, satışı baltalamıyorum sakın kızmayın. Ben de mesela alırken riskli vs diyip ucuz alıyorum ki zaten hakkı da bu. Ama satarken acil satılık ihtiyaç diyince gerçekten komik oluyor.
Ha bir de kapanmama garantisi olmadan kanal kapanmama stratejisi iddiası olabilir. Ama hiç olmazsa yanına espriden de olsa BETA diye not düşün.
kardeşim para eksiğimiz var bu ay kesinleşecek olan 5k para yetmicek diğer ayı beklemek zorunda kalacağım yoksa neden satayım bu kanalıgunluk 1300tl kazanci olan adam acil satilik demez kimi kandiriyosun bi tarafta 30000 kazanmal var bi ay sonra diger taraftaan 18k. burdakiler 100tlnin hesabini yapiyoken sen 18000 tlden bahsediyon
teşekkürler hocamhayırlı satışlar güzel kanalmış
valla reis adamlar adsense bağlı olmayan kanalları satıyorlar devir değiştiBağlandıktan sonra 1 ay geçmemiş. Büyük ihtimal konu kitlenecektir. Fakat yöntemi illaki gelen pmlerden satarsınız
valla reis adamlar adsense bağlı olmayan kanalları satıyorlar devir değişti
.........
teşekkürler reisHayırlı satışlar
ne gibi reisKapanmama garantisi verirsen kısa bir sürede satabilirsin.
ne gibi reis
adsensede 11k var alan kişi 7 gün video yüklediğinde 20k yı geçecektir para + beyond networke bağladığında adsensedeki para garanti olacaktır beyonda devam edecek alan arkadaş + kapanmama taktiğinide göstereeğim daha ne olsun hocamCok zor hocam o para
adsensede 11k var alan kişi 7 gün video yüklediğinde 20k yı geçecektir para + beyond networke bağladığında adsensedeki para garanti olacaktır beyonda devam edecek alan arkadaş + kapanmama taktiğinide göstereeğim daha ne olsun hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.