1300 TL kazançlı kanal+kapanmama taktiği

kapanmama taktiği veriyosun da kapanmama garantisi veriyomusun?

Daha önce kapanmaması ne kadar uzun sürdü? Bu şekilde ödeme aldınız mı daha önce bu taktikten? Telif , fl*g gelmeyen bir içeriğe garanti verebilir misiniz kapanmıcağına?

Hocam her an kapanabilir diye korkarak satıyorsunuz, saygı duyarım bu ticaret güvenen de alır. Ben de ciddi bir sermayem olsa 18k yı riske atar kanalı alırdım. Çok güzel kazanç olabilir. ama ihtiyaç demeyin lütfen.
Bu tamamen bir strateji tabii, satışı baltalamıyorum sakın kızmayın. Ben de mesela alırken riskli vs diyip ucuz alıyorum ki zaten hakkı da bu. Ama satarken acil satılık ihtiyaç diyince gerçekten komik oluyor.
Ha bir de kapanmama garantisi olmadan kanal kapanmama stratejisi iddiası olabilir. Ama hiç olmazsa yanına espriden de olsa BETA diye not düşün.

gunluk 1300tl kazanci olan adam acil satilik demez kimi kandiriyosun bi tarafta 30000 kazanmal var bi ay sonra diger taraftaan 18k. burdakiler 100tlnin hesabini yapiyoken sen 18000 tlden bahsediyon

Hocam her an kapanabilir diye korkarak satıyorsunuz, saygı duyarım bu ticaret güvenen de alır. Ben de ciddi bir sermayem olsa 18k yı riske atar kanalı alırdım. Çok güzel kazanç olabilir. ama ihtiyaç demeyin lütfen.
Bu tamamen bir strateji tabii, satışı baltalamıyorum sakın kızmayın. Ben de mesela alırken riskli vs diyip ucuz alıyorum ki zaten hakkı da bu. Ama satarken acil satılık ihtiyaç diyince gerçekten komik oluyor.
Ha bir de kapanmama garantisi olmadan kanal kapanmama stratejisi iddiası olabilir. Ama hiç olmazsa yanına espriden de olsa BETA diye not düşün.
hocam kanal kapanmasından korksaydık spam çalışmazdık kanal kapanacak diye + olarak https://www.ytpara.com/beyond-network/98516-beyond-network.html burada yerli partner var isteyen kanalı bağlayabilir açık kapalı 70 ödeme yapıyor

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

gunluk 1300tl kazanci olan adam acil satilik demez kimi kandiriyosun bi tarafta 30000 kazanmal var bi ay sonra diger taraftaan 18k. burdakiler 100tlnin hesabini yapiyoken sen 18000 tlden bahsediyon
kardeşim para eksiğimiz var bu ay kesinleşecek olan 5k para yetmicek diğer ayı beklemek zorunda kalacağım yoksa neden satayım bu kanalı

Bağlandıktan sonra 1 ay geçmemiş. Büyük ihtimal konu kitlenecektir. Fakat yöntemi illaki gelen pmlerden satarsınız

valla reis adamlar adsense bağlı olmayan kanalları satıyorlar devir değişti

O zaman hayırlı satışlar ve kanalın ederi normalde ondan fazla verdiğin taktik yanında. Ama dediğin gibi devirde değişti :)

Kapanmama garantisi verirsen kısa bir sürede satabilirsin.

adsensede 11k var alan kişi 7 gün video yüklediğinde 20k yı geçecektir para + beyond networke bağladığında adsensedeki para garanti olacaktır beyonda devam edecek alan arkadaş + kapanmama taktiğinide göstereeğim daha ne olsun hocam

özür dilerim hocam ben herkesi kendim gibi fakir sandım galiba :D olsa anında verirdim o acıdan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri