madem paraya ihtiyacın var, neden eş dosttan bulamıyorsun, veya bankalardan kredi çekebilirsin, ben olsaydım böyle yapardım,
yüzdeyüz işe yarayan kapanmama taktiğini nekadar paraya ihtiyacım olsada satmazdım
nasılsa 6 gün sonra, geçen ayın kazancı olan 5K kesinleşecek ve akabinde 10 gün sonra paranızı kesin alıcaksınız, bu sizi aciliyetten bir nebze olsada rahatlacaktır, Sonrasında önümüzdeki ay bu kanal ortalama 40K para bırakacaktır, bu ayın ilk üç günü 5555 lira para bıraktığına göre ay sonuna kadar 55K para bırakacaktır,
bir ay sabretseniz şuanda ihtiyacınız olan paradan çok daha fazla mebla elde etmiş olursunuz,
tabi bu sadece bir kanal, nasılsa kanallarınız hiç kapanmıyor yüzdeyüz kapanmama taktiği buldunuz,
bu ay sonuna kadar bunun gibi en az 30 kanal yapsanız, (ki bu taktiği bildiktan sonra bu tarz kanalın yapılması çok basit) öümüzdeki ay rahat 300bin lira ödeme alırsınız
hal böyle iken tamda bu noktada sormak istiyorum, bu taktiği satmak mantıklımı, bana pek mantıklı gelmiyor,
amacım satışını baltalamak değil, sadece kısa bir öz eleştiri yaptım, hayırlı satışlar