130k izlenim 130 tıklama birşeyleri yanlış yapıyorum

• Kullanıcı Kiyoshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kiyoshi

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar Birisinin ciddi anlamda bilgilendirmesine ihtiyacım var

Videolar kısa olursa olmaz dendi videoları 2 dk ve üzeri yukluyorum haber videosu olursa to duşuk olur dedi arkadaşımızın bir tanesi sabah onun üzerine komik bir video yükledim

Şuanda
ikinci video

130k izlenme oluyor sagdan soldan gelenler ile

izlenim var ama tıklamaları 130 tık

Yanlış bir şeylermi yapıyorum

Reklam kapsamında deildir reklam cıkmaz felan dendi videoların ikisnide yukledimi tarihler arasındaki adnsese reklam istekleri ve kapsamlarının detaylarıda buradadır

Lütfen bilgi sahibi kişiler yada böyle sorunlar yaşamış kişiler bilgilerini paylaşa bilirmi

Acaba videonuzu liveleak gibi yerler de mi paylaştınız oralardan mı geldi izlenimler yoksa Youtube'dan direk olarak mı geldi.

Acaba videonuzu liveleak gibi yerler de mi paylaştınız oralardan mı geldi izlenimler yoksa Youtube'dan direk olarak mı geldi.

sayfa to sorununu cozene kadar herhangi bir imleme sitesini kullanmama kararı aldım direk youtube uzerinden gelen izlenimler bunlar

sayfa to sorununu cozene kadar herhangi bir imleme sitesini kullanmama kararı aldım direk youtube uzerinden gelen izlenimler bunlar

Videolarda reklam çıkıyor mu ? Veya videonuz'un bir tanesi 50 k izlenmiş örneğin bu video belki 40 k izlenene kadar reklam çıkartmamış olsa 40 k dan sonra çıkartmış olma şansı var mı ?

Veya videonuz'dan bir tanesinde reklam hiç çıkmamış olabilir. Kontrol ettiniz mi ?

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] dostum video reklamların kapalı , aç onları .. ordan kaybediyorsun

Etiketlerede hata olabilir. Başka diyecek birşey yok

kardeşim tamamen kategorı ıle ilgili bir problem tum kategorılerı denedım ve fılm anımasyon kategorisinde reklam gösterım oranı diğerlerine göre daha yuksek neredeyse hep truewiew reklamlar çıkıyor ve tıklamalarda yuksek ;)

aynı sorun bende de mevcut hemen hemen aynı istatistikler

[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] dostum video reklamların kapalı , aç onları .. ordan kaybediyorsun

nasıl yapıcam bunu peki

---------- Mesaj saat 00:34:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:31:51 civarında gönderildi. ----------

Videolarda reklam çıkıyor mu ? Veya videonuz'un bir tanesi 50 k izlenmiş örneğin bu video belki 40 k izlenene kadar reklam çıkartmamış olsa 40 k dan sonra çıkartmış olma şansı var mı ?

Veya videonuz'dan bir tanesinde reklam hiç çıkmamış olabilir. Kontrol ettiniz mi ?

reklam cıkmayan videoları kesinlikle yayına sokmuyorum oyle birşey olamaz reklam kapsamı zaten %91 de

Reklam çıkmayan videoları nasıl tespit ediyorsunuz??

bende bu işin acemisiyim ama daha bir hafta da çok sağlam çalışmadıkça türkçe içerikte para olmadığını gördüm...

bu arada bende ufaktan, konu sahibi kusura bakmadan sorumu sorayım..sadece reklam tıkından mı kazanırız yoksa izlenmelerde katkı yapar mı?

bende bu işin acemisiyim ama daha bir hafta da çok sağlam çalışmadıkça türkçe içerikte para olmadığını gördüm...

bu arada bende ufaktan, konu sahibi kusura bakmadan sorumu sorayım..sadece reklam tıkından mı kazanırız yoksa izlenmelerde katkı yapar mı?

la bi git la. biz ne diyoz sen ne diyon.

sadece tıklamalardan kazanıyoruz

O değil de günlük 500 görüntülemeden 125k görüntülemeye çıkmak güzelmiş :) Ben en fazla 8k gördüm :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri