135 Aboneli 94 K İzlenimli Kanal Satılıktır.

• Kullanıcı xyloves
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Ocak 12 Omg :) Partner Olsan Belki Alırdın O Parayı Yanlışmıyım ?

hiç bilmiyorum valla üstad :) gelen anca 94 tl geldi :D tıkım fazla olsa uçmuştum

---------- Mesaj saat 20:35:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:18:40 civarında gönderildi. ----------

fiyatı düşürdüm.

Eyvallah saolasin satis devam etmektedir fiyat konusunda bisiler yapilabilir

Yakalanan sektör sağlam, ilgilenilirse güncel tutulursa ve mantıklı hareket edilirse güzel gelirler elde edilebilir. Hayırlı satışlar diliyorum.

Arkadaslar resime iyi baksaniz orda bbgm olarak kasdettim bbgm oranlarinin resminj koydum tbm nin yuksek geldigini gostermek icin

---------- Mesaj saat 22:51:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:50:00 civarında gönderildi. ----------

Yakalanan sektör sağlam, ilgilenilirse güncel tutulursa ve mantıklı hareket edilirse güzel gelirler elde edilebilir. Hayırlı satışlar diliyorum.

8 aydir acik kanal

Günlük 2-3 tl civarı getiren bir kanal. Ama çok güzel allayıp pullamışsınız. Bbu işi yapacağınıza 3 liralık malı 20 liraya satma tarzında ticari bir işi çok daha güzel yaparsınız kanımca. Ticaret zekası müthiş. Kanal 3 liradan ayda 90, 3 ayda 270 getirdiğini var sayarsak, 300 lira fiyat makul de, ben böyle az bilgisi olan insanların aldatılmasına karşıyım.

Günlük 2-3 tl civarı getiren bir kanal. Ama çok güzel allayıp pullamışsınız. Bbu işi yapacağınıza 3 liralık malı 20 liraya satma tarzında ticari bir işi çok daha güzel yaparsınız kanımca. Ticaret zekası müthiş. Kanal 3 liradan ayda 90, 3 ayda 270 getirdiğini var sayarsak, 300 lira fiyat makul de, ben böyle az bilgisi olan insanların aldatılmasına karşıyım.

aylık kazanc miktarının 3 katına satın diye bi ibaresi vardı serkan reisin bende ona dayanarak boyle bi fiyat koydum tabikide bu senin düşüncen saygı duyarım kolay gelsin sana

fiyatı aşşağı çekmiş bulunmaktayım satış devam etmektedir.

kanal adı pm lütfen bir de adsense ile birlikte mi satılık bana adsense de lazım

teşekkürler.

arkadaşlar yazmayı unutmuşum kanal satılmıştır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri