13600MHz CPU - 10GB Ram - (1500GB Harddisk) 83.90TL 2 STOK

Herkese Merhabalar,

2 Adet Stok açılmıştır, ihtiyaç sahipleri iletişim bilgilerinden bizlere anlık olarak siparişlerini iletebilirler, iyi çalışmalar dilerim.

05/06/2015 * 18:35

render perfonmansı olarak nasıl arkadaslar alan kisiler yorum yapabilirmi

1 adet ded siparişi verildi :)

Merhaba,

Aramıza katıldığınız için, teşekkür ederiz. SB-30 Dedicated Paketi Sağlanmıştır. mevcut bu konumuz üzerindeki, 13600Mhz kampanyalı paketimizden 2 adet stok mevcuttur, ihtiyaç sahiplerine, 60 dakika içerisinde, taleblerine göre, sistemi kurup teslim edebilmekteyiz.

Selamlar,

Merhaba,

Aramıza katıldığınız için, teşekkür ederiz. SB-30 Dedicated Paketi Sağlanmıştır. mevcut bu konumuz üzerindeki, 13600Mhz kampanyalı paketimizden 2 adet stok mevcuttur, ihtiyaç sahiplerine, 60 dakika içerisinde, taleblerine göre, sistemi kurup teslim edebilmekteyiz.

Selamlar,

Merhaba :)
Skype den daha once de konusmustuk sizinle cok defa :)
Hatirladiniz umarim ...

Bu paketten 2 tane alicaz arkadasla, biri ona biri bana ama bu sefer deneme istiyoruz...

Nasil yapabiliriz???

Herkese Merhabalar,

Konu üzerinde belirtildiği gibi, Limitsiz trafik ile, aşağıdaki konfgrasyondan yalnızca 1 adet stoğumuz oluşmuştur. hemen gelecek arkadaş için, hizmet kendisine sağlanabilir.

UD*10042
*13600Mhz /4VCores | Intel-İ7 3770
*10GB DDR3 Ram
*1500GB Sata3 Harddisk
*1Gbps/200Mbps | Limitsiz
*Almanya Merkezli
*7/24 Mail-Telefon-Skype Desteği

60 Dakika içerisinde teslim !

Son derece terbiyesiz isinden anlamayan bu ergenden kimse vds ne almasin. Sunucu performansi zaten cok kötü bu yetmiyormus gibi beyefendinin nazini cekeceksin gibi olumsuz seyler yasamak istemiyorsan baska bir yerden al sunucunu.

Son derece terbiyesiz isinden anlamayan bu ergenden kimse vds ne almasin. Sunucu performansi zaten cok kötü bu yetmiyormus gibi beyefendinin nazini cekeceksin gibi olumsuz seyler yasamak istemiyorsan baska bir yerden al sunucunu.

Selamlar,

Aşağıdaki şahsın alakasız saygısızca genelleme yorumu yapmasına neden olan konuşma geçmişi aşağıdaki gibidir;

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Böyle, bir anlayışsızlık, üzerine zorla dolar ile, ödeme alabileceğimizi belirtiyor ve satış konumuza, alakasız genelleme yaparak ticari ahlakımıza saygısızlık yapıyor.

tekrar belirtmek istiyorum hizmet alırken, bizi satın almıyorsunuz. para ile insanın değerlerini, haysiyetine saygısızlık yaparken, ben para veriyorum saygısızlık yaparım istediğimi yaparım düşüncesinden çıkın. değil, 100TL yüzbin'de ödeme yapsanız size bu şekilde hizmet sağlayamam.

NOT : Alakasız Mesajınız report edildi.

Saygılarımla;

EDİT : http://prntscr.com/9edkzg ( Buda sayın arkadaşın sistem üzerindeki ticketi )

Son düzenleme:
Selamlar,

Aşağıdaki şahsın alakasız saygısızca genelleme yorumu yapmasına neden olan konuşma geçmişi aşağıdaki gibidir;

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Böyle, bir anlayışsızlık, üzerine zorla dolar ile, ödeme alabileceğimizi belirtiyor ve satış konumuza, alakasız genelleme yaparak ticari ahlakımıza saygısızlık yapıyor.

tekrar belirtmek istiyorum hizmet alırken, bizi satın almıyorsunuz. para ile insanın değerlerini, haysiyetine saygısızlık yaparken, ben para veriyorum saygısızlık yaparım istediğimi yaparım düşüncesinden çıkın. değil, 100TL yüzbin'de ödeme yapsanız size bu şekilde hizmet sağlayamam.

Saygılarımla;

EDİT : Screenshot by Lightshot ( Buda sayın arkadaşın sistem üzerindeki ticketi )

Çoğu forum sitesinde hizmet verdiğinizi biliyorum ve bursadaki yerinizdende haberim var . Kaliteniz verdiğiniz hizmetlerden gayet belli . Sizinde dediğiniz gibi buradaki bazı insanlar alışveriş anlayışı olmadığı gibi birde bazen terbiye sınırlarını aşabiliyorlar ama burdaki ciddi üyelerde kimin ne olduğunu biliyor bilmeyenlerde geçmişine bir tıkla ulaşabiliyor . Muhattap olmaya çalışıp zamanınızı boşuna harcamayın nasıl olsa anlamıyacaklar :).Mudanyaya beklerim OFEM BİLGİSAYAR

Çoğu forum sitesinde hizmet verdiğinizi biliyorum ve bursadaki yerinizdende haberim var . Kaliteniz verdiğiniz hizmetlerden gayet belli . Sizinde dediğiniz gibi buradaki bazı insanlar alışveriş anlayışı olmadığı gibi birde bazen terbiye sınırlarını aşabiliyorlar ama burdaki ciddi üyelerde kimin ne olduğunu biliyor bilmeyenlerde geçmişine bir tıkla ulaşabiliyor . Muhattap olmaya çalışıp zamanınızı boşuna harcamayın nasıl olsa anlamıyacaklar :).Mudanyaya beklerim OFEM BİLGİSAYAR

İlginiz için teşekkür ederim, genelleme yapmış olması buradaki kilit noktası aslında, konuya bakıp post mesajına baktığımızda, şahsi sorununu genelleme yapması, katıksız bir "suç" durumuna getiriyor.

Bu arada mudanyaya geliyorum sürekli mutlaka bir çayınızı içerim. :)
İyi çalışmalar hayırlı günler dilerim.

Selamlar,

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Saygılarımla;

EDİT : Screenshot by Lightshot ( Buda sayın arkadaşın sistem üzerindeki ticketi )

Naçizane tavsiyem dolar ile ödemek istiyor olabilir sizin tek yapmanız gereken dolar olarak ödeme almadığınızı tekrar iletmek bu kadar. Sonuç itibari ile müşteri sizleri seçer siz müşteri değil bu yüzden hizmet alma, hesabınızı kapattım, ordan burdan alın demek hoş değil. Kurumsal kimliğinize ister istemez zarar verir gerek yok. :)

Ticketta bulunan sözler hitaplar zaten kabul edilemez. Tüm haklılığı bitirir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri