14 Günlük Ücretsiz VPS ( Anlatım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Sepetci

Kayıtlı Üye
[MENTION=4607]Merth46[/MENTION] 'nın konusu üzerine basit bir anlatım yapmak istedim

kısaca anlatcak olursam

http://www.neuprime.com/registered_ajax_register_vds.php?amode=hv&bmode=dyn1

Telefon ve mail onayı yapmazsanız vps oluştukdan 10dk sonra kapanır

bu linke giriyorsunuz hiç bir ayara dokunmadan

Desired login kullanıcı adı
Personal email email adresi - onay gerekcek
Password şifre
Confirmation şifre onayı

kısımlarını dolduryorsunuz + mobil onayı şart telefon kısmına örnek olarak boşluksuz giriyorsunuz
(+90123456789) (+1123456789) gibi

= continue dedikden sonra verify vs birşeyler yazcak ordanda sürekli ileri ve mail gelecek mail onayı yaptıgınızda büyük ihtimal sms olarak link gelmiş olacak o linke tıkladıgınızda onay yapıyorsunuz

sunucuyu kurma ise - dashboard -> virtual servers
type and hosting plan: 2048 mb - 200 gb olanı seçin
windows server -2012-2008 - 2003 lerden birini seçin
vyskm.png

oluşturun yaklaşık 30 dk sonra falan bitiyor

sunucuya girişiniz ise

windows xp kullanıcıları = http://www.neuprime.com/public/wfreerdp.exe indirmeli

windows 7-8 ler normal uzak masaüstü bağlantısından ip adresini yazdıkdan sonra id şifre isteyecek id : administrator şifre kurdugunuz vdsnin orda **** olarak görünür show dediginzde şifre görünür

ek olarak bazen şifreyi kabul etmiyor vds yönetiminin hemen yanında reset adminstrator den şifreyi degiştirebilirsiniz

yüzeysel olarak uygulamadan anlattım 1kere üye oldum onun için tam tamına anlatmamış olabilirim
konu altında yazarsanız elimden geldigince yardım edebilirim + olarak her vdsye güvenilmeyecegi gibi bunada güvenmemenizi öneririm denemelerinizi yada deger vermediginiz kanallara yükleme yapabilirsiniz Türk fırması degildir

yeniligi sevdigimden 2012 kurdum ben :D

w0487.jpg

İnternet explorer güvenligini kaldırmak için :

Server manager

Disable-Internet-Explorer-Enhanced-Security-Configuration-is-off_thumb.png

ie enhanced security configuration : on yada off yazar ona tıklayarak 2 seçenegide off yapın güvenlik kalkar

Speed Test

3194902093.png

mail onayını yaptım ama telefona onay gelmiyor kardeşim sorun olurmu yada baska bi telefona kod tekrar gonderebilirmiyim?

telefon mail onayıda yaptım 12-13 saat sonra kapattılar

bekleyelim bakalım
anlatım için teşekkürler kardeşim

Hocam az önce giriş yapayım dedim üyelik silinmiş diyorlar zaten satın almıyacaktınız falan (translete yalancıyım :) )

Şimdi mail geldi hesabım kapatıldı adamlar ödeme istiyor :D ücretsiz dendi paralı çıktı :D

Buda greenqloud gibi oda ücretsiz vds veriyoruz diyor 10 dk açık kalıyor sonra tak vds kapanıyor banka hesabı girin diyor :D

Ücretsiz felan değil. Denemeyin boşuna. Onay yerine bloke ediyor ödeme yap diyor. Bumu ücretsiz? :)

---------- Mesaj saat 20:01:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:00:50 civarında gönderildi. ----------

Attention:
Account blocked, service suspended.

You can usually see blocking reason on the Control Panel dashboard.
If you have any questions please contact [email protected].

Ücretsiz felan değil. Denemeyin boşuna. Onay yerine bloke ediyor ödeme yap diyor. Bumu ücretsiz? :)

---------- Mesaj saat 20:01:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:00:50 civarında gönderildi. ----------

Attention:
Account blocked, service suspended.

You can usually see blocking reason on the Control Panel dashboard.
If you have any questions please contact [email protected].

diger konuda ücretsiz diye denedik böyle çıktı :D

kilit:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri