144$ paypal bozdurulucaktır

• Kullanıcı GokhanDuman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

GokhanDuman

Yasaklanmış
Web sitesi
www.gokhanduman.net
Selamlar , acilen nakite ihtiyacim oldugu için 144 $ paypal bozdurmam gerek garanti bankasi araciligi ile yatirabilecek olan ulasirsa sevinirim.

Selamlar , acilen nakite ihtiyacim oldugu için 144 $ paypal bozdurmam gerek garanti bankasi araciligi ile yatirabilecek olan ulasirsa sevinirim.

Garanti ba kasi atmden yatirabilirsem yardimci olayim hocam. Bunun haricinde akbank ve ziraat havale yaabilirim

Arkadaşa para göndermeyin beyler ben gönderdim garanti bankasına paypaldan para gönderemedi iade istedim tamam dedi 20 dakikadır ses yok verdigi telefonda kapalı

gökhan abiyi ben facebooko işinden tanıyorum eger kendısı o ıse sonsu şekilde güvenebilirsiniz.Çok eski bi tanıdıgım ve çok guvenılır tabi fake bi profil değil ise.Arkadaş kandırdı dediğine göre fake oldugunu dusunuyorum gokhan duman adınamı yatırdınız parayı?Eğer gökhan duman adına ise geri ödeme yapacağını düşünüyorum.

Gökhan Duman varsa orada dolandırıcılık olmaz.Sözüme şu forumda azıcık itimat var ise konuyu kabartmadan Gökhan Duman beklenmelidir.

ödemeyi almadan neden gönderim yaptınki?
bir anlasam zaten neden yaptıgımı sonucda

ayrıca kanıt koysanız iyi olur.

bir saate kadar dönüş yapmazsa koyarım hocam

gökhan abiyi ben facebooko işinden tanıyorum eger kendısı o ıse sonsu şekilde güvenebilirsiniz.Çok eski bi tanıdıgım ve çok guvenılır tabi fake bi profil değil ise.Arkadaş kandırdı dediğine göre fake oldugunu dusunuyorum gokhan duman adınamı yatırdınız parayı?Eğer gökhan duman adına ise geri ödeme yapacağını düşünüyorum.

bilmiyorum hocam omu degilmi havale gökhan duman adına gitti

Şimdilik birşey demiyorum 1 saate kadar dönüş yapmazsa kanıtıyla birlikde koyarım bankayı aradım dondurmak icin orayada başvurdum zaten ya sonuc umarım düşündügüm gibi cıkmaz arkadaşın bir acıklaması olur

---------- Spam Engelliyici 16:57 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

Gökhan Duman varsa orada dolandırıcılık olmaz.Sözüme şu forumda azıcık itimat var ise konuyu kabartmadan Gökhan Duman beklenmelidir.

Zaten birşey demiyorum hocam bekliyorum ne oldugunu bilmedigim icin birşey de diyemiyorum bekliyorum belkii bankaya falan gitmiştir diye o yüzden de bakalım sonucu beraber görecegiz sadece başkalarıda varsa göndermesinler diye konuya ekledim

Son düzenleme:
Yuzde 10 komisyon ile Garanti Cebe havale , Akbank cebe havale yada finansbank - enoara eft bozarim hocam ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri