14K izlenime kaç tık gelmeli aşağı yukarı ?

yani benim durum normal mi hocam 111 TIK 15K izlenime

biraz az 150-160 felan olması lazım ama haber kategorsinde normal diyebilirim...malum haber kültürümüz çok farklı bizim...haber kategrosinde diğererine göre çok az tıklanır ama TBM si iyidir senınde TBM 0,21 gayet iyi çok güzel....mesela oyun kategorisinde tık çok olur 15 K ya 500 tık alırsın ama 0,05 TBM olur ve 25 tl kaznaırsın ....ok anlatabildim inşAllah

hiç sormayın hocam ya günlük 3k izlenime 4 milyar kaldıran arkadaş var bu ay 4 milyar alacak biz sürünelim yerlerde

28 şubatta kanallarım kapandı ona bağlıyodum yeni kanallarımda to düşük falan fıstık da.sizdede öyleyse genel bi sorun var demektir.gerçi herkezdede öyle değil ama

biraz az 150-160 felan olması lazım ama haber kategorsinde normal diyebilirim...malum haber kültürümüz çok farklı bizim...haber kategrosinde diğererine göre çok az tıklanır ama TBM si iyidir senınde TBM 0,21 gayet iyi çok güzel....mesela oyun kategorisinde tık çok olur 15 K ya 500 tık alırsın ama 0,05 TBM olur ve 25 tl kaznaırsın ....ok anlatabildim inşAllah

çok iyi anlattınız hocam teşekkür ederim yardımlarınız için ve diğer tüm arkadaşların yardımları için.

15k izlenime yaklasık 400-500 tık alıyorum ama tbm düşük aynı hesaba geliyor :)

Kategoriye, video uzunluğuna göre değişir.

2 Mar 2014 Paz
20.592
206
1,00%
0,05 TL
0,54 TL
11,16 TL

hocam sana bu 2. diyişim olacak senin halin vasat :D :D

---------- Mesaj saat 17:09:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:09:22 civarında gönderildi. ----------

Allah'ıma bin şükürler olsun o zaman benim durumum için :)

Videolar Telefonla izlendiği için olabılır bu durum...

28 şubatta kanallarım kapandı ona bağlıyodum yeni kanallarımda to düşük falan fıstık da.sizdede öyleyse genel bi sorun var demektir.gerçi herkezdede öyle değil ama

Benimde para kazanma kapandi 28 subatta ve sayfa to dusuktu. Adsense reklam ayarlarindan engelledigin kategori varsa onlari ac. Benimki acmadan once %0,30 civariydi. Actiktan sonra %2 yi gecti. Eger hepsi aciksa sendede video ici reklamlarini falan kontrol et o zaman.

Yapmayın hocam :)

TBM 0.10
Ortalama her 25 hite 1 tık. 15 K hite 600 tık.
Sayfa to; 3.83
Bu oyun için geçerli.

Haber katagorisi de anı.

katagorıye ve vıdeonun uunluguna gore değişir hocam.

14k izlenime 500-600 arası tık gelmesi lazım günlük tabi videoların uzunluk kısalık farkları da var videolar uzunsa video ortası reklam avantajıda var tık oranında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri