15.10.2013 Youtube Temizliği (Yeni Yöntem)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Arkadaşlar benim kanal hala ayakta.Taktiği paylaşıyorum ama yeni denediklerimde işe yaramadı kısmet.

1-) Yeni bir gmail al (telefon onaylı) (Atıyorum:[email protected])
2-) Youtube kanalı oluştur.
3-) Para kazamayı aç.(adsense bağlamadan)
3-) İçine bir veya bir kaç video yükle.
4-) Videolarda ışık yandıktan sonra para kazanmaya tıkla
5-) Paramı nasıl alacağım(adsense ilişkilendirmesi) tıkla
6-) Sonraki adıma geç ve adsense ile oturum aç.
7-)İçerik dili ingilizce felan kısmı çıkacak orayı onayla.
8-)Şimdi Adsense sana [email protected] olarak giriş yap diyecek işte Bu kısımda bonna olarak değil de para kazanmaya açmak istediğiniz kanal ile giriş yapın.
9-)Giriş yaptıktan sonra ''sonraki'' butonuna basmadan yukarıdan video yöneticisine bakın.Eğer ışıklar yanıyorsa benim bir kanalımda yandı olmuş demektir.Yoksa benim diğer kanallarım gibi başarısız olmuş demektir.
10-) İsteyen kullanır.Doğacak tüm olumsuzluklarda ben hiç bir mesuliyet kabul etmiyorum.

Cevap: 15.10.2013 YOUTUBE TEMİZLİĞİ (Yeni Yöntem)

bende bu yontemi denedim, butun hesaplarım gitti, aylık üç bes kurus kazanıyorduk gitti hepsi ne yapcam bilmiyorum :s

Ben de aynı yöntemi denemiştim ben de bir sıkıntı yok ?

Biraz forumu araştırdım da baya tırstım direk sildim o kanalları . umarım birşey olmaz bayram bayram.

Bu yöntemle nasıl alaka kurdunuz çözemedim. Benim anladığım artık bir kanalın para kazanması devre dışı kalırsa adsense bağlı tüm kanallarıda devre dışı bırakıyolar.

Bu yöntemle nasıl alaka kurdunuz çözemedim. Benim anladığım artık bir kanalın para kazanması devre dışı kalırsa adsense bağlı tüm kanallarıda devre dışı bırakıyolar.

Hocam benim yöntem biraz karışık ve tesadüfen ortaya çıkan bi yöntem bu yöntemle açtığım 3 kanaldan 1i hala ayakta para kazanması aktif yani :) diğerlerini de kesinleşme tarihine yakın açıp kesinleşince kapatmayı düşünüyorum 3 4 saat arayla deneriz artık olursa 14 gün sonra deneyebiliyoruz sanırım.

telifli videolardan kaynaklanıyor senin para kazanma o yüzden kapanmış tüm telifli videoları sil düzelir banada olmuştu

telifli videolardan kaynaklanıyor senin para kazanma o yüzden kapanmış tüm telifli videoları sil düzelir banada olmuştu

Hangisi adına konuşuyorsun hocam? sende düzeldi mi? Bir de telif derken ünlem gelen videolar mı?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] Geçmiş olsun hayırdır para kazanma devre dışı mı oldu ?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] Geçmiş olsun hayırdır para kazanma devre dışı mı oldu ?

Sorma kardeşim ya.Bir kanalımın para kazanması kapanmış heralde yeni youtube politikasından dolayı tüm kanalların para kazanması kapanmış.Adsense'de 15 günde bin lirayı geçik bi para vardı.Üzerine bi su içeçeğim heralde :(

Hangisi adına konuşuyorsun hocam? sende düzeldi mi? Bir de telif derken ünlem gelen videolar mı?

hocam eşleşen içerkli videoları onları sil dün gece bendede oldu tüm eşleşen videoları sildim düzeldi

Sorma kardeşim ya.Bir kanalımın para kazanması kapanmış heralde yeni youtube politikasından dolayı tüm kanalların para kazanması kapanmış.Adsense'de 15 günde bin lirayı geçik bi para vardı.Üzerine bi su içeçeğim heralde :(

Allah Allah şu dünya geneliyle mi alakalı acaba durduk yere niye gitsin ki dün aksi bir durum mu oldu telif dünya engeli vs. gibi

hocam eşleşen içerkli videoları onları sil dün gece bendede oldu tüm eşleşen videoları sildim düzeldi

Ben o tur videolari aninda siliyorum ona ragmen butun kanallarim gitti.
Konu onla ilgili degil, konu buyuk baligin kucuk baligi yutmasi. Google dunyanin en buyuk ve prestijli sirketlerinden bir tanesi, utanmadan birkac yuz dolar kazanan milyonlarca insanin parasina cokuyor. Insallah Lehman Brothers gibi cok yakinda batarlar. Artik bundan sonra arama motoru falan kullanirken de Bing veya diger alternatiflere yonlenecegiz.

ben de eşleşen felan yok.Bir dizi kanalıma geldi eşleşen sildim onu da direk.diğer kanallarda eşleşen felan yok ama tüm kanallar para kazanmaya kapatıldı.

---------- Mesaj saat 08:49:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:48:23 civarında gönderildi. ----------

Allah Allah şu dünya geneliyle mi alakalı acaba durduk yere niye gitsin ki dün aksi bir durum mu oldu telif dünya engeli vs. gibi

Valla herşey olabilir 1 kanalımda 3-4 tane ünlemli video vardı.
Bir kanalımda bir video o akşam dünya geneli yemiş.
Başka bi kanalımda da eşleşen video vardı ama onu silmiştim.

Muhtemelen 2.seçenek.O kanalın para kazanması gidince diğer kanalları da kapattılar.Bi mail felan mı atsam ne yapsam bilemedim ki.

benim kanal gider herhalde yakında şimdi para kazanma devre dışı kalmadan önce ne yapsam içerdeki parayı alabilirm tecrübesi olan var mı daha önce ?

Ben o tur videolari aninda siliyorum ona ragmen butun kanallarim gitti.
Konu onla ilgili degil, konu buyuk baligin kucuk baligi yutmasi. Google dunyanin en buyuk ve prestijli sirketlerinden bir tanesi, utanmadan birkac yuz dolar kazanan milyonlarca insanin parasina cokuyor. Insallah Lehman Brothers gibi cok yakinda batarlar. Artik bundan sonra arama motoru falan kullanirken de Bing veya diger alternatiflere yonlenecegiz.

yapacak bişey yok kardeşim.Adamın şirketinde işçiyiz biz :D

---------- Mesaj saat 08:51:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:51:14 civarında gönderildi. ----------

benim kanal gider herhalde yakında şimdi para kazanma devre dışı kalmadan önce ne yapsam içerdeki parayı alabilirm tecrübesi olan var mı daha önce ?

nasıl alacaksın ki kesinleşmeden?

yapacak bişey yok kardeşim.Adamın şirketinde işçiyiz biz :D

---------- Mesaj saat 08:51:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:51:14 civarında gönderildi. ----------

nasıl alacaksın ki kesinleşmeden?

İçerdeki parayı kurtarayım diyorum daha para kazanma devre dışı kalmadı, eğer kalırsa büyük bir mebla uçupp gidecek kanalı gizleyip yada videoları gizleyip para kazanmayı devre dışı bırakmalarını engellemek istiyorum

ben de eşleşen felan yok.Bir dizi kanalıma geldi eşleşen sildim onu da direk.diğer kanallarda eşleşen felan yok ama tüm kanallar para kazanmaya kapatıldı.

---------- Mesaj saat 08:49:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:48:23 civarında gönderildi. ----------

Valla herşey olabilir 1 kanalımda 3-4 tane ünlemli video vardı.
Bir kanalımda bir video o akşam dünya geneli yemiş.
Başka bi kanalımda da eşleşen video vardı ama onu silmiştim.

Muhtemelen 2.seçenek.O kanalın para kazanması gidince diğer kanalları da kapattılar.Bi mail felan mı atsam ne yapsam bilemedim ki.

ünlemli videolar para kazanmayı devre dışı bırakıyor ! bende youtube genel temizlik başlattı diye tırstım ünlemli ve düya geneli engelli vido atarsan tabi para kazanma kapanır!!

İçerdeki parayı kurtarayım diyorum daha para kazanma devre dışı kalmadı, eğer kalırsa büyük bir mebla uçupp gidecek kanalı gizleyip yada videoları gizleyip para kazanmayı devre dışı bırakmalarını engellemek istiyorum

Anladım.Tüm videoları silmekten başka bişey gelmiyor aklıma.Şimdi 14 gün sonra tekrar google+ yöntemini deneyebiliyormuşuz.Eğer olursa tam kesinleşeceği zaman denemekte fayda var.Belki kesinleşir.Hatta duyduğuma göre google para kazanmaya kapatılan kanalların da parasını aktarıyormuş adsense'e . [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] öyle yazmıştı.

---------- Mesaj saat 10:52:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:51:34 civarında gönderildi. ----------

ünlemli videolar para kazanmayı devre dışı bırakıyor ! bende youtube genel temizlik başlattı diye tırstım ünlemli ve düya geneli engelli vido atarsan tabi para kazanma kapanır!!

Hocam o kanalımda 1 aydır duruyor 6 7 tane ünlemli video.Neden bu zamana kadar kapanmadı?

Anladım.Tüm videoları silmekten başka bişey gelmiyor aklıma.Şimdi 14 gün sonra tekrar google+ yöntemini deneyebiliyormuşuz.Eğer olursa tam kesinleşeceği zaman denemekte fayda var.Belki kesinleşir.Hatta duyduğuma göre google para kazanmaya kapatılan kanalların da parasını aktarıyormuş adsense'e . [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] öyle yazmıştı.

---------- Mesaj saat 10:52:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:51:34 civarında gönderildi. ----------

Hocam o kanalımda 1 aydır duruyor 6 7 tane ünlemli video.Neden bu zamana kadar kapanmadı?
bende kaç kanalımda ünlem çıktıyasa hepsinde para kazanma gitti (5-6 kanal) kimi ünlem çıkar çıkmaz para kazanma gitti videoyu silince geldi,kimi kanalda tüm videoları silip (sildiğim anda para kazanma aktifti) bir ay sonra kontrol etmeme rağmen para kazanma gitti.bendekiler neden kapandı?

bende kaç kanalımda ünlem çıktıyasa hepsinde para kazanma gitti (5-6 kanal) kimi ünlem çıkar çıkmaz para kazanma gitti videoyu silince geldi,kimi kanalda tüm videoları silip (sildiğim anda para kazanma aktifti) bir ay sonra kontrol etmeme rağmen para kazanma gitti.bendekiler neden kapandı?

Bilemem youtube'un işine akıl sır ermiyor ki.Nerde ne yapacagı hiç belli olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri