Kaanbulut
Yasaklanmış
dediklerimi nerenle okudun veya ne anlatmaya calıştın gercekten anlamadım.
böyle bir hışımla cevap vermeye calışmışsın ama elinde patlamış. biraz oku biraz anlamaya calış lütfen.
kasıtlarında su var benim böyle düşünmem veya yazmam kötü bişey.
tam aksine ben ve benim gibiler olmazsa şu anda bu ülkede rezil ve vasat olan rap iyice b.ktan hal alır birileri eleştirmeli yüzlerine catır catır vurmalı hatalarınıki belki bişeye benzetebilirler yaptıklarını..
bir önceki mesajımı tekrar oku sonra kendi mesajını tekrar elden gecir anlatmaya calıştıklarımı anla ve cevapla tek istegim bu.
bana fakir edebiyatı yapma.
Sen kendini birileri hakkında eleştiri yaptığını mı zannediyorsun gerçekten? Parası olup güzel iş çıkartanlara iyi diyebiliyorsan senin gibi eleştiriler ile vay halimize.
Diyorum ki sana bana piyasada bu işe kendini vermiş kendini adamış adamların virtual dj ile beat yapıp kayıt aldıklarını göster.
Bana çoluk çocuğun yaptığı raplerden bahsetme. Bana bir albüm için 20 bin lira, 30 bin lira para veren adamlardan bahsetme. Kendi emeği ile o senin dediğin 5 lira konser paralarıyla albüm çıkartanlar dan bahset. Anladın mı şimdi?
Ayrıca bir konu hakkında eleştiri yapıyorsan adamların karakterlerini ortaya koyma. Çıkarttığı işleri ortaya koy. Orayı okuyup bir şey anlamadığın da normaldir. Zaten bu işi az çok biliyor olsaydın. Bu yorumları yapmaya utanırdın da neyse.