+15 Dakika Onay Sistemi - Ön Konu - Yorumlarınız

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

0zkan

Platin Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Incubus’un bir dönem satışını yaptığı +15 dakika onay sistemini satın aldım ve hizmetinize sunmayı planlıyorum. Era ile anlaştık bota dökümü ile ilgili sistemin; ancak öncelikle sizlerin fikirlerinizi almayı düşünüyoruz. Aklımızda onay başına, günlük, limitli, limitsiz her türlü farklı seçenekler ile size sunmak var sistemi. Son zamanlarında sistem epey yavaşlamıştı, normalde 5 saniye içinde gelen mesajlar çok uzun süreli (30 saniye) gelmeye başlamıştı; ancak hızlandırmayı başardık, daha da üzerinde çalışmalar yapacağız. Sizlerin görüşlerinizi bekliyoruz. Kısaca eğer böyle bir hizmet sunulursa bu hizmeti uygun fiyatlarla kullanmayı düşünen arkadaşlar var mı, olur mu? Örnek olarak da onay başı 10 kuruş ya da günlük limitsiz 10 tl tarzında seçeneklerle gelmeyi planlıyoruz. Bize yorumlarınız ile yol gösterirseniz çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar.

10 kr iyidir hocam sürümden kazanacağınıza emin olabilirsiniz

Çok müthiş bir onay sistemi olacak gibi görünüyor :) 30 saniyelik gecikmeden bahsetmişsiniz benim dakikalarca mesaj yada sesli mesaj beklediğim sistemler oluyordu, okadar kısa sürede onay kodu gelecekse çok iyi olur.. Sabırsızlıkla bekliyoruz özkan kardeş :)

onay başı 10kr iyiymiş ama bi numara 1 kez mi kullanılacak 2 kez mi onunla ilgili de bi opsiyon koyarsanız iyi olur çünkü ben mesela 1 numarayı 1 kanalda kullanıyorum sadece. o durumda da 20kr olabilir mesela kullanıcı seçmeli

ben alırım, limitsiz seçeneklide olsun [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] birde usdat bu sistemde sadece mail ile onay olacak mi ? yani mailin kanalını oluşturmamıza gerek olmazsa olur

Son düzenleme:
yalnızca +15 olarak kullanılıyorsa tutmaz gibime geliyor. piyasada çok program var hepsi +15 kabul ediyor. önemli olan gmail açarken işe yarıyan bi sistem olması gerekiyor

onay başı ve limitli bence güzel seçenekler. hizmete sunmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu sisteme benzer bir sistem kullanmıştım.

Gmail açma ,proxy desteği , otomatik sms ile gmail onayı , youtube facebook twitter hesabı açma onaylama,proxy desteği.

Tüm işlemleri program otomatik yapıyordu.Fiyatı da biraz pahalıydı.Uygun fiyatlı bir çalışma yaparsanız , youtube krizi de bir şekilde aşılırsa geleceği olan bir proje üretebilirsiniz.

Onay başı fiyat makul görünüyor hocam, şahsen denemek isterim hizmete girdiğinde. Özellikle de bu +15 sistemi yokluğunda

[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] sistem hakkında bi gelişme var mı? botun açılımı uzun sürüyorsa bireysel olarak sistemi alabiliyormuyuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri